Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» το βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο

Νίκος Μάνεσης

Δείτε τι αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του.

Ο Νίκος Μάνεσης σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη σε κοπή πίτας, στον Alpha μάλλον, όπου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο κέρδισε ένα αιρ κοντίσιον στην βασιλόπιτα, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο της υπηρεσίας.

«Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, κάποιος ή κάποια παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήταν ένα αιρ κοντίσιον, που είχε βάλει η παραγωγή. Και υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός, καθαρίστριες κλπ», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μάνεσης πρόσθεσε: «Και είπε ο κύριος ή η κυρία στον παραγωγό “αχ μωρέ, έχω πολλά αιρ κοντίσιον σπίτι, αλλά δεν έχω μια τέταρτη τηλεόραση για το δωμάτιο της υπηρεσίας. Μήπως μπορούμε να αλλάξουμε το αιρ κοντίσιον με μια τηλεόραση;”. Βέβαια, είπε ο παραγωγός, πήρε την τηλεόραση κι έφυγε. Το θυμόσαστε; Το θυμόσαστε! Αυτά… έκανα πριν βρω το δρόμο του Θεού».

Ποιον ή ποια να εννοεί άραγε ο Νίκος Μάνεσης;