Ο Νίκος Μάνεσης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και αποκάλυψε την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη

Νίκος Μάνεσης

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στο φινάλε της εκπομπής του.

“Αντίο” στο τηλεοπτικό κοινό είπε σήμερα ο Νίκος Μάνεσης, που έριξε αυλαία με την εκπομπή του στον Alpha. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τις 7 Σεπτεμβρίου, όπου θα κάνει πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη.

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Νίκος Μάνεσης θα βρίσκεται στην καθημερινή εκπομπή της Μελέτη, αλλά πίσω από τις κάμερες, ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει κανονικά τα σαββατοκύριακα τη δική του εκπομπή.

«Όπως συνηθίζουμε να λέμε χιουμοριστικά, την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Σε όλες τις πολύ μεγάλες εκπομπές συνήθως ξεσπάνε σε λυγμούς οι παρουσιαστές, εμείς ξεσπάμε σε γέλια γιατί ποτέ δεν θα… γίνουμε μεγάλη εκπομπή. Και δεν θέλουμε ούτε να ωριμάσουμε ούτε να γίνουμε μεγάλη εκπομπή. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το ραντεβού μας που ανανεώνουμε είναι με Ελεονώρα Μελέτη, μπροστά η Ελεονώρα κι εγώ εδώ παραδίπλα. Και όποτε χρειάζεται θα παρεμβαίνω, θα δούμε πώς θα γίνει.

Από 7 του μήνα στις 11 το πρωί Ελεονώρα Μελέτη κι εμείς στις 12 του Σεπτέμβρη. Επτά στα επτά, επτά ημέρες παρέα, στη μία συντονίζουμε, σχεδιάζουμε, συμμετέχουμε, και το σαββατοκύριακο τα δικά μας τα… τρελά, ψυχοθεραπεία», είπε ο Νίκος Μάνεσης.