Ο Νίκος Καρβέλας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές; – Άφωνοι στον αέρα Χασαπόπουλος και Βούλγαρη

Νίκος Καρβέλας

"Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία".

Την είδηση πως ο Νίκος Καρβέλας θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια των ερχόμενων Ευρωεκλογών αποκάλυψε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Κώστας Αϊβαλιώτης. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και νυν επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας» εμφανίστηκε σήμερα (12/3) στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, αφήνοντας τους οικοδεσπότες με ανοιχτό το στόμα με τον ισχυρισμό του για τον πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη.

«Είμαστε μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή», ανέφερε αρχικά ο κύριος Αϊβαλιώτης, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των υποψηφίων θα είναι και ο Νίκος Καρβέλας.

«Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Αλληλοεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Κώστας Αϊβαλιώτης.

«Ένας είναι ο Νίκος Καρβέλας, ο γνωστός. Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής; Δεν το πιστεύω αυτό. Είναι μια πτυχή του που δεν την ξέραμε, να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή», απάντησε εμφανώς έκπληκτη η Ανθή Βούλγαρη.

«Αυτή την πλευρά της προσωπικότητας του Καρβέλα δεν το γνωρίζαμε. Και τι θα κάνει ο Νίκος Καρβέλας στο Ευρωκοινοβούλιο;», αναρωτήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Σημειώνεται πως ο πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την υποψηφιότητά του.