Ο Νίκος Αναδιώτης ξεκινάει εκπομπή! ΔΕΙΤΕ σε ποιό κανάλι!

Δείτε τι θα παρουσιάζει...!

To MTV GOES EXTREME παρουσιάζει τους γκουρού, τους πρωταθλητές, τους αθλητές, τους ανθρώπους πίσω από κάθε ριψοκίνδυνη προσπάθεια που τολμούν και μας αφήνουν άφωνους κάθε φορά που παρακολουθούμε τα βίντεο τους ή τις στιγμές που βραβεύονται για το πάθος και τις επιδόσεις τους. 

Σε όλα τα σημεία του πλανήτη, η αγάπη για τα extreme sports μετατρέπει απλούς ανθρώπους σε απίστευτης δυνατότητας αθλητές. Κάθε αξιόλογη προσπάθεια, κάθε εμπειρία, έχει τη θέση της σε αυτή την εκπομπή!

Από τις χιονισμένες πλαγιές της Ελλάδας και τους Έλληνες snowboarders μέχρι τις παραλίες της Χαβάης και τα διεθνή φεστιβάλ για surfers, ο Νίκος Αναδιώτης κάθε εβδομάδα παρουσιάζει τα most shared videos, most liked videos, interviews, και αποσπάσματα από  κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις! Όμως δεν σταματά εκεί. Στο site του MTVgreece.gr , στέλνετε τα δικά σας βίντεο, με τις δικές σας εμπειρίες και ανεπανάληπτες στιγμές, και ο Νίκος τα παρουσιάζει στην εκπομπή.  

Ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε έτοιμος για τη νέα συναρπαστική εκπομπή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε την εκπομπή MTV Goes Extreme στο MTV! Μια εκπομπή αφιερωμένη στα extreme sports, μια εκπομπή για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα… όρια και η επαφή με τη φύση είναι τρόπος ζωής!».

Διαβάστε ακόμα:

Πόσα χρήματα ζήτησε ο Νίκος Αναδιώτης για να εμφανιστεί σε παράσταση του Ρήγα;

Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε τι δεν περίμενε να του συμβεί στο Dancing!