Ο νέος τίτλος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου

Διαβάστε όσα γράφει η επίσημη ανακοίνωση του STAR

Πριν από λίγες μέρες, το STAR, με δελτίο τύπου, μας έκανε μια πρώτη παρουσίαση της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Σήμερα, μας αποκαλύπτει και το νέο όνομα της εκπομπής… «Μία».

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Μια νέα εκπομπή, μια καινούργια Τατιάνα

Μια φορά, εμείς σας το είπαμε: Φέτος, όλα αλλάζουν. Τίτλος εκπομπής, πρόσωπα, ενότητες, στυλ, διάρκεια, ώρα, λογική, ύφος, δεν ξέρουμε κιόλας μήπως δεν μιλάμε μόνο για μία εκπομπή, αλλά για πολλές σε μία! Α, ναι: Και με μία παρουσιάστρια πιο σταθερή κι από τα ταγιεράκια στη ντουλάπα της Μέρκελ: Την Τατιάνα Στεφανίδου –μη λέμε τα αυτονόητα!

Η Τατιάνα εξέλιξε μια ιδέα, η οποία γέννησε μια διαδραστική, εντελώς νέου ύφους εκπομπή, στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές –ακόμα κι αν βρίσκονται στο σπίτι.

Είπαμε ότι θα αρχίζει στη μία το μεσημέρι, σας είπαμε ότι θα διαρκεί τρεις ώρες, τι δεν σας είπαμε; Για μια στιγμή! Δεν σας είπαμε ότι αλλάζει και ο σκηνοθέτης, αλλάζει και το σκηνικό, ότι η Τατιάνα δεν θα είναι πια μόνη και θα έχει μια ολόκληρη παρέα μαζί της –αλλά μην μας πιέζετε για παραπάνω. Δεν θα κάνουμε μια αιωνιότητα και μια μέρα για να σας τα πούμε κι αυτά!

Άλλωστε, σας είπαμε ήδη το νέο τίτλο της εκπομπής. Τι; Πότε; Μετρήστε ποια λέξη χρησιμοποιήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη και …εδώ είμαστε!
(εντάξει λοιπόν, μην βγάζετε κομπιουτεράκι, σας το λέμε με τη… Μία)

Διαβάστε ακόμα:

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου
 
Αλλάζει εκπομπή και ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου