Ο νέος έρωτας του Αλέξανδρου Μπουρδούμη…

Διαβάστε τι θα δείτε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

Καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην κινηματογραφική του εκπομπή στο MTV είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. O ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για τα σχέδια γάμου, τον έρωτα στη ζωή του, το Dancing with the stars, τους πολιτικούς και παίρνει ξεκάθαρη θέση στο κατά πόσο ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάζει τις υποκριτικές ικανότητες της Ζέτας Μακρυπούλια.

Ακόμη μιλάει ανοικτά για τις πεποιθήσεις του για τον έρωτα και δηλώνει πως :

«Ο γάμος προκύπτει μετά από έναν μεγάλο έρωτα» εξηγεί ο ταλαντούχος ηθοποιός, που μπορεί να μην βλέπει γάμο στο άμεσο μέλλον, όμως δηλώνει ερωτευμένος και έτοιμος να κάνει πολλές θυσίες για την αγαπημένη του. «Το έχω κάνει και στο παρελθόν και γενικά είμαι έτσι. Κάνω θυσίες για τη γυναίκα που είναι μαζί μου. Μια φορά, έφυγα μέσα στη νύχτα και ταξίδεψα Θεσσαλονίκη-Αθήνα για να συναντήσω την αγαπημένη μου», ομολογεί και συνεχίζει «είμαι ερωτευμένος και περνάω πολύ καλά στη σχέση μου γιατί υπάρχει, εκτός του έρωτα και της αγάπης, ο θαυμασμός».

Στην ερώτηση για το αν ζηλεύει την σύντροφο του απαντάει:«Ζηλεύω στα φυσιολογικά πλαίσια, αν νιώσω ότι περνάω τα όρια, γίνομαι αυτοκαταστροφικός γι’ αυτό προσπαθώ να συγκρατούμαι»!

Όσο για τη «Ζωή της Άλλης» ο Αλέξανδρος εξηγεί στον Γιώργο πως  ο κόσμος στεναχωρήθηκε πολύ με την αποχώρησή του από τη σειρά. «Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε τα καλά παιδιά φεύγουν πρώτα», λέει χαριτολογώντας και εξηγεί πως εκείνος ήξερε από την αρχή την έκβαση του σεναρίου.

Παραδέχεται πως έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο  show «Dancing with the stars» και για το «Just the 2 of us» αλλά αρνήθηκε γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει : Εγώ αρνήθηκα γιατί πιστεύω ότι όταν μπλέκεσαι με πολλά πράγματα χάνεις τον στόχο σου. Δεν θεωρώ ότι έχω να κερδίσω κάτι από αυτά, άλλωστε τα ταλέντα μου τα χρησιμοποιώ στη δουλειά μου»

 Λίγα λεπτά πριν αποχαιρετήσουν ο Γιώργος  ζητά από  τον Αλέξανδρο να του κάνει μία αποκάλυψη. «εμφανίστηκα ολογυμνος σε ταινία». Πού, πώς και γιατί;

Η απάντηση απόψε στις 21.00 στο MTV!