Ο Μπίλ Κλίντον έγινε παππούς πριν λίγες μέρες και τα είπε όλα στην Degeneres

Tι δώρο του έκανε η παρουσιάστρια;

Στο σόου της Εllen de Generes,εμφανίστηκε την Τρίτη, ο πρώην πλανητάρχης Μπίλ Κλίντον και μίλησε για τη γέννηση της εγγονής του,Charlotte, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά:” Πρέπει να θυμόμαστε εγώ και η Χίλαρυ, ότι δεν είναι παιδί μας και να εμφανιζόμαστε όταν η Τσέλσι μας το ζητάει και όχι όποτε θέλουμε.”

Ο πρώην πλανητάρχης σε όλη τη διάρκεια του σόου, δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τονίζοντας συνέχεια πόσο υπέροχα αισθάνεται και πόσο ήθελε να γίνει παππούς . αφού “έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η κόρη τους ήταν σε αυτή την ηλικία”.

Η παρουσιάστρια, δε θα μπορούσε να μην του είχε και τις τηλεοπτικές εκπλήξεις και το έδωσε on-air,δυο μωρουδιακά κορμάκια, ώστε να διαλέξει ποιο από τα δυο προτειμάει για την εγγονή του. Φυσικά τα Logo  που ήταν γραμμένα πάνω στα φορμάκια είχαν πολιτικό υπονοούμενο για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία το 2016.

Αν κρίνουμε πάντως από τισ αντιδράσεις του «Προέδρου», το ενδιαφέρον του ήταν κυρίως στην πρώτη του εγγονή Charlotte, ενώ απάντησε διπλωματικά, λέγοντας πως αυτό δεν είναι μια ερώτηση που μπορεί να απαντήσει ο ίδιος αλλά ο λαός της Αμερικής.