Ο «Master Chef» παίρνει τη θέση του «Νησιού»

Διαβάστε πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς.

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, λόγω των εορτών, τα τηλεοπτικά κανάλια αναπροσαρμόζουν τα προγράμματά τους. Έτσι και φέτος λοιπόν, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Η πιο σημαντική βέβαια είναι ότι οι χιλιάδες τηλεθεατές του «Νησιού» θα πρέπει να περιμένουν αρκετά για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στη σειρά του MEGA.

Την επόμενη βδομάδα, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, το κανάλι της Μεσογείων θα προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς. Τα καινούργια επεισόδια του «Νησιού» θα ξεκινήσουν να προβάλλονται ξανά μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Τι θα μπει όμως στη θέση του «Νησιού». Μα φυσικά ο «Master Chef» που οδεύει προς την τελική ευθεία με την επιλογή του «πρώτου έλληνα Master Chef».

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει στο Newsit, ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθεί την Τρίτη 28 Δεκέμβρη. Μόνο που όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τι θα συμβεί πρέπει να προσέξετε γιατί από τις 20 Δεκέμβρη ο «Master Chef» μετακομίζει και θα προβάλλεται καθημερινά στη θέση του «Νησιού», δηλαδή στις 21:50 κάθε βράδυ, αμέσως μετά τη «Ζωή της άλλης». 

Γρηγόρης Μελάς