Ο Μάρκος Σεφερλής πάει στον ΑΝΤ1 μαζί με τις 7 θανάσιμες πεθερές!

Το τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

MOURLEN ROUGE  21:00 ANT1

Χιούμορ, σάτιρα, πλάκα και ξεκαρδιστικό γέλιο, φτάνουν στις οθόνες μας με τις θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή. Τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας, τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και το πολιτικό σκηνικό, συνθέτουν, κυρίως, τα απολαυστικά κωμικά – σατιρικά σκετς της κάθε επιθεώρησης. Μείνετε στον ΑΝΤ1, έρχεται πολύ γέλιο με Μάρκο Σεφερλή!

ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ 21 MEGA

Η ΠΑΡΙΑΝΗ ΠΕΘΕΡΑ 1-Τηλεταινία

Περίληψη: Στο ξενοδοχείο της Ζαμπίας στην Χρυσή Ακτή της Πάρου, καταφθάνει ινκόγκνιτο η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα μάνατζερ Νινέτα Ντεκώ. Η Ζαμπία δε χάνει ευκαιρία και της μιλάει για τον γιο της Στρατή και το ταλέντο του στο τραγούδι. Η Νινέτα βλέποντας τον κούκλο, αλλά και άφωνο Στρατή αποφασίζει να τον προωθήσει! Η Ζαμπία ενθουσιάζεται που επιτέλους ο γιος της θα ξεκολλήσει από την Μαρουσώ, την κοπέλα του από το νησί. Εντωμεταξύ, ένας τοπικός ρεπόρτερ, ο Νικολάκης, ψάχνει την Ελληνοαμερικανίδα σ’ όλο το νησί αλλά μάταια… ‘Αραγε ψάχνει την πραγματική Νινέτα Ντεκώ;

ΘΕΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ  21:00 STAR

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ντόνα φιλοδοξεί να βλέπει τον κόσμο… από ψηλά: θέλει να γίνει αεροσυνοδός. Πρώτος σταθμός, μια μικρή και άσημη αεροπορική εταιρεία. Η Ντόνα τα πάει περίφημα, ασφυκτιά όμως. Κάνει αίτηση στην μεγαλύτερη εταιρεία της Η.Π.Α. και την προσλαμβάνουν για της εσωτερικές πτήσεις. Αυτό προσγειώνει λίγο την Ντόνα, όμως γνωρίζει τον Τεντ, φοιτητή της Νομικής, με τον οποίο κάνει δεσμό.

Όταν μετά από επεισοδιακές καταστάσεις καταφέρνει να μπει στις υπερατλαντικές πτήσεις, πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο δεσμό ή την καριέρα. Διαλέγει την καριέρα και γνωρίζει τον κόσμο. Το αντίτιμο που πληρώνει όμως είναι ακριβό: δεν έχει με ποιόν να μοιραστεί τη χαρά της…

AΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ  21:00 ALPHA (επανάληψη)

O Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει για να στήσει ακόμα μια χρονιά το τσαντίρι του στον Alpha. Βάζοντας στο στόχαστρο της σάτιράς του την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, στο τσαντίρι του Λάκη θα γίνει και πάλι της Τρίτης! Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του, το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του και τους προσκεκλημένους του, θα ψυχαγωγήσει, θα συγκινήσει αλλά και θα προβληματίσει.