Ο Μάρκος Σεφερλής πάει Αlpha;

Δέχτηκε πρόταση από το κανάλι...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Zappit, o ALPHA  έκανε πρόταση στον Μάρκο Σεφερλή να αναλάβει την ώρα του Δεστε τους  νωρίζοντας την απήχηση που έχει στον κόσμο τόσα χρόνια , αλλά και μετά την συμμετοχή του Μάρκου Σεφερλή  στο Just και ο ίδιος έδειξε ότι μια τηλεοπτική δουλειά δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Mια τέτοια κίνηση είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα αποφέρει τα αποτελέσματα και τα νούμερα που θέλει ο σταθμός.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι κορυφαίος στο είδος του,αλλά  σε ένα καθημερινό πρόγραμμα και σε καθημερινή επαφή με το κοινό του δε νομίζω ότι θα έκανε καλό στον ίδιο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει απάντηση για το αν τελικά θα αναλάβει την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, αφού εκκρεμεί και μια κουβέντα με το Mega,που επίσης συζητάει με τον κωμικό ηθοποιό , ένα εβδομαδιαίο σόου τύπου Σεφερλής show, ενώ έχει ακουστεί το όνομα του κωμικού και για την παρουσίαση του παιδικού σόου τραγουδιού music school.

Για τη θέση του παρουσιαστή της απογευματινής εκπομπής του Alpha,είχε ακουστεί πριν λίγες μέρες και το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή Δέστε τους, είχε πει ότι του Πέτρου θα του ταίριαζε πολύ η απογευματινή ζώνη, κάτι που δεν ισχύει, αφού ο παρουσιαστής αναμένει απάντηση από το Mega, για το αν τελικά θα κάνει το late night show , που είχε ζητήσει.

Παυλίνα Ντάσιου