Ο Λευτέρης Ελευθερίου απαντά με νόημα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Να μην αγχωνόμαστε για τίποτα, όλα καλά»

Λευτέρης Ελευθερίου

«Είχε τύχει να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι έφυγα από παράσταση τη δεύτερη εβδομάδα, δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας», λέει ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Alpha τώρα» ήταν σήμερα ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και σχολίασε με νόημα.

«Είχε τύχει να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι έφυγα από παράσταση τη δεύτερη εβδομάδα, δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας. Δεν τον είχα βιώσει πολύ και δεν είχα πάρα πολλά χρόνια συνεργασία μαζί του. Επειδή πρόκειται για παιδιά, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γονείς που μας βλέπουν.

Όσοι αισθάνονται ότι έχουν μεγαλώσει κι έχουν αναστήσει τα παιδάκια τους και τα στέλνουν στο σχολείο και αντιμετωπίζουν καταστάσεις, τα οποία γυρνάνε πίσω στο σπίτι και πιστεύουν ότι είναι υγιής η κατάσταση και καλά και αυτά τα άτομα είναι διευθυντικά στελέχη κρατικών φορέων και είναι όλα καλά, είμαστε όλοι καλά. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για τίποτα», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε επίσης: «Όχι δεν είχα αντιληφθεί κάτι, απλά λέω ότι εφόσον είναι όλα καλά και είναι αθώος ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μπει σε κρατικούς φορείς και σε σχολεία και οι γονείς οι οποίοι έχουν χαλάσει όλο τους το βιος για να μεγαλώσουν μια οικογένεια και παιδιά και τα στέλνουν και αυτοί οι άνθρωποι τα γαλουχούν και τα εκπαιδεύουν, εφόσον είναι καλά και αθώος, είναι όλα καλά. Να μην αγχωνόμαστε για τίποτα. Υπάρχει απόφαση και είναι όλα καλά».