Ο Λαζόπουλος κέρδισε Έλληνες και Τούρκους

Τα είπε για ακόμα μία φορά έξω από τα δόντια με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να γελάσουν και τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν φωτιά.

Οι τηλεθεατές στριμώχτηκαν χθες το βράδυ στο «Αλ τσαντίρι νιους» και ο Λάκης Λαζόπουλος τους αποζημίωσε. Η σατιρική εκπομπή ανέβασε τον ALPHA στην κορυφή της τηλεθέασης, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι όσοι βρίσκονται απέναντί του εκείνη την ώρα, περνούν δύσκολα. Στο χθεσινό «Τσαντίρι», ο Λάκης σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 35,3 στο γενικό σύνολο, ενώ ο «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» στον ΑΝΤ1 αποδείχτηκε ο πιο δυνατός αντίπαλός του, αφού βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης σημειώνοντας 21,6 μέσο όρο. Από την… επέλαση του Λαζόπουλου όμως, στο τηλεοπτικό τοπίο δεν γλίτωσαν ούτε οι έλληνες, αφού οι «Βασιλιάδες» που μεταδίδονται σε επανάληψη στο MEGAκινήθηκαν σε πολύ χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης, κάνοντας 11,9 μέσο όρο, ενώ το κανάλι της Μεσογείων ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασής του με την προβολή της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» που σημείωσαν 17,6 μέσο όρο.

Να σημειώσουμε ότι ο Λαζόπουλος έφτασε μέχρι και 46,7 αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους του. Αναλυτικά λοιπόν, η τηλεθέαση χθες το βράδυ στο prime time ήταν η εξής:

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι τηλεθέασης για όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων, δηλαδή με τα διαλείμματα και ότι θα σας ενημερώσουμε με Update όταν κυκλοφορήσουν οι καθαροί μέσοι όροι τηλεθέασης από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Η απολαυστική εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Αλ Τσαντίρι»

Λαζόπουλος, Ζουγανέλης, Μπουλάς: Πως σχολιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα; Σε ποιους πρότειναν να κάνουν κυβέρνηση;

Ο Λάκης Λαζόπουλος απαντάει στους τηλεκριτικούς που τον είπαν «λαϊκιστή»