Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου: «Ήσουν πάντα ένα πολύ καλό κορίτσι»

"Ωραίες αναμνήσεις που τις παίρνεις έτσι βιαστικά και φεύγεις! Τι να πω;", γράφει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στο μήνυμά του.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος να αποχαιρετήσει τη Λιζέτα Νικολάου. Ο γνωστός ηθοποιός και σατιρικός συγγραφέας είπε το δικό του αντίο στην 71χρονη τραγουδίστρια, που «έφυγε» από τη ζωή μετά από ατύχημα που είχε σε κατάστημα εστίασης.

«Λιζέτα, γεια σου. Σε γνώρισα μέσα από τη Χαρούλα, τη φίλη σου, και σε ήξερα απ’ τα τραγούδια σου. Ωραίες αναμνήσεις που τις παίρνεις έτσι βιαστικά και φεύγεις! Τι να πω;», γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, αναρτώντας μία φωτογραφία της εκλιπούσας ερμηνεύτριας.

«Ήσουν πάντα ένα πολύ καλό κορίτσι, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τεμέτερον», καταλήγει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Η Λιζέτα Νικολάου τις τελευταίες μέρες βρισκόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Πειραιά, έπειτα από πτώση που είχε από σκάλες σε καφετέρια. Η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη από την αρχή και οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα. Άπαντες ήλπιζαν σε ένα θαύμα, το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ και η Λιζέτα Νικολάου άφησε την τελευταία της πνοή.