O Λάκης Γαβαλάς μίλησε από τις φυλακές για το κελί του και τη συνάντηση του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο!

"Εγω ήμουν η Madonna και η Lady Gaga της Ελλάδας"

Οι χθεσινοί πρωταγωνιστές φιλοξένησαν τον Λάκη Γαβαλά μέσα από την πτέρυγα VIP των φυλακών Κορυδαλλού. Ο διάσημος σχεδιαστής αποκάλυψε πώς βιώνει το 24ωρο του στις φυλακές Κορυδαλλού, πώς αντιμετωπίζει τους συγκρατούμενούς του, ενώ μίλησε και για την ενασχόλησή του με την κηπουρική στους κήπους των φυλακών. Όταν έρχεται το βράδυ ξεχνά τη μελαγχολία του βάζοντας ακουστικά και βλέποντας την τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», αφού οι υπόλοιποι κοιμούνται και δεν θέλει να τους ενασχολήσει.

Ο Λάκης Γαβαλάς με οργή μίλησε για το χρέος του και πως θα μπορούσε να το ξεπληρώσει αν τον άφηναν να διαχειριστεί την περιουσία του και αν τον άφηναν να εκμεταλλευτεί τις επαφές του στο εξωτερικό. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι φοροφυγάς, είμαι φοροοφειλέτης. Να μου τα πάρουν, να τελειώνουν. Γιατί να σαπίσουμε εγώ και η Νότα στη φυλακή, η οποία είναι μητέρα ανήλικων παιδιών αξιολογότατων κι ενός καταπληκτικού συζύγου; Και εγώ με το μυαλό που υποτίθεται ότι είχα για τη δουλειά να με αφήνουν εδώ μέσα; Να τα πάρουν τα κωλοκτίρια».

Μίλησε και για το ακατάστατο κελί στο οποίο μένει με άλλα τέσσερα άτομα, αν και τώρα έχει μείνει μόνο ένας. Διαθέτει τηλεόραση και ένα υποτυπώδες μπάνιο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ