Ο κρίσιμος αγώνας του Ολυμπιακού

Τι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό μενού;

15:30 ΜΙΛΑ – STAR

Η Τατιάνα δεν έχει καμία αμφιβολία ότι φέτος θα κάνει, μέσα από την εκπομπή της, αυτό που ξέρει καλά, εδώ και τόσα χρόνια και αγαπάνε οι τηλεοπτικοί της φίλοι να βλέπουν. Ενημέρωση με κοινωνικά ρεπορτάζ, θέματα αποκλειστικά, συνεντεύξεις με γνωστούς αλλά και άγνωστους αγωνιστές της καθημερινότητας. Βέβαια, δεν θα λείπει το χιούμορ, το χαμόγελο και η αισιόδοξη ματιά.

Μια εκπομπή infotainment με απόλυτη παρουσιάστρια στο στούντιο, την Τατιάνα Στεφανίδου. Πάντα δημιουργική, συνειδητοποιημένη, ευαίσθητη. Στο εντελώς ανανεωμένο, άνετο σκηνικό θα φιλοξενούνται και οι τηλεοπτικοί φίλοι της, που θέλουν να τη γνωρίσουν από κοντά και να λάβουν μέρος στην εκπομπή.

17:50 CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – ΣΚΑΪ

Στην κουζίνα του Chef στον αέρα δύο φίλοι Chef φτιάχνουν συνταγές για φοιτητές! Ο Ιωσήφ Μπεϊντάρης φτιάχνει κεφτεδάκια κρασάτα με ζυμαρικά και μια γρήγορη συνταγή για φιλέτο κοτόπουλο με μουστάρδα και γιαούρτι. Ο Νίκος Μπούκης προτείνει ρολά αραβικής πίτας με λουκάνικο και πιπεριές… την Τετάρτη 21/11!

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 138: Ο Ρώσος προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σταύρο, ο οποίος όμως δηλώνει αποφασισμένος να ανακαλύψει τα πάντα για το παρελθόν του. Η Αλεξάνδρα σοκάρεται όταν μαθαίνει από τη Χρύσα πως ο ‘Αρης χαστούκισε τη Φαίη. Η Μαρία ζητά εξηγήσεις από τον Σταύρο για την απόμακρη συμπεριφορά του, αλλά αυτός αποφεύγει να της πει τι έχει συμβεί. Ο Μηνάς παρακολουθεί τη φάρμα της Μαντούς και αποσπά σημαντικές πληροφορίες από τη Λίνα. Η ‘Αννα προσεγγίζει τη Ζωή, προσπαθώντας να εντοπίσει τη Βίκυ και τον Σταύρο. Η Σάννυ προσπαθεί να πείσει τον Σιμόν να φύγει για τον Καναδά ώστε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον. Ο Σταύρος και η Φαίη έχουν μία τρυφερή φιλική κουβέντα στο προαύλιο του κολεγίου, όταν ξαφνικά η Φαίη λιποθυμά…

21:00 Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ – ALPHA

Η φτωχή καθαρίστρια ενός μεγάλου ξενοδοχείου ‘αναθεματίζει’ κάθε πρωί το ξυπνητήρι και παλεύει με το σφουγγαρόπανο, προκειμένου να στέλνει χρήματα στην κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική. Η κόρη της όμως, χρόνια στο εξωτερικό, νομίζει ότι η μητέρα της είναι μια εύπορη κυρία της ‘καλής κοινωνίας’. Μια μέρα λαμβάνει γράμμα από την κόρη της ότι καταφθάνει στην Ελλάδα μαζί με τον αρραβωνιαστικό και τον πεθερό της! Και τώρα; Ευτυχώς ένας πλούσιος ένοικος αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τη φτωχή καθαρίστρια σε πλούσια και μεγάλη κυρία… με απρόοπτες και ξεκαρδιστικές εξελίξεις…

21:45 CHAMPIONS LEAGUE – NET

Την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Σάλκε στη Γερμανία, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα μεταδώσει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 21:45 η ΝΕΤ, σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου και ρεπορτάζ Νίκου Παγιωτέλη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD.

23:00 ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΑΝΤ1

Φέτος δεν θα αναλύσουμε τα «μαγικά» συστατικά που κάνουν το πρόγραμμα αυτό ακαταμάχητο. Θα περιοριστούμε απλά στο να σας ενημερώσουμε πως οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στις τηλεοράσεις μας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:00.

Διαβάστε ακόμα:

Απόψε η πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου!