Ο Κωστής Πολύζος βρίσκεται θαμμένος και η μάνα παίζει θέατρο – Η ψυχρότητα του πατριού και οι αντιφάσεις! [vid]

Κωστής Πολύζος

Δείτε το δεύτερο μέρος της ανασκόπησης που έκανε η εκπομπή "Φως στο Τούνελ"!

Το «Τούνελ» παρουσίασε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, το δεύτερο μέρος της ανασκόπησης για την υπόθεση Κωστή Πολύζου από την έρευνα της εκπομπής.

Πρόσφατα το δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα σε ισόβια την ίδια τη μητέρα και τον πατριό του άτυχου Κωστή. Προβλήθηκαν οι συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη και των συνεργατών της με την Δέσποινα Κουτσέγκου και τον Χρήστο Ντιό. Αυτό που λογικά θα περίμενε κανείς από ένα γονιό που θα άκουγε ότι το παιδί του βρέθηκε νεκρό, θα ήταν έστω μια αντίδραση  πόνου και όχι η ψυχρή αντιμετώπιση που έδειξαν η μητέρα του και ο πατριός του.

Αποκαλυπτικά πλάνα! Καρέ καρέ αντιφάσεις μητέρας και πατριού [vid]

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2011 δημοσιογράφος του «Τούνελ»,  κάλεσε τον πατριό του Κωστή, αμέσως  μετά την είδηση της ανεύρεσης του πτώματος. «Τα ‘χουμε μάθει, αλλά η αστυνομία δεν μας λέει λεπτομέρειες» ήταν η πρώτη του αντίδραση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ανέφερε στην αρχή , πως το πτώμα βρέθηκε κοντά σε μια αποθήκη μελισσοκόμων χωρίς να πει πως ήταν η δική του!  Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει περίπτωση ο Κωστής Πολύζος να ήταν θαμένος στο δικό τους κτήμα, απέφυγε να απαντήσει.

[dfp_ads id=236982]

Το «Τούνελ» την ίδια ώρα αιφνιδίασε τη μητέρα του Κωστή που φαίνεται δεν είχε προλάβει να συνεννοηθεί με τον σύζυγο της κι έπεσε σε αντιφάσεις.  Με απίθανη ψυχραιμία στην αρχή έλεγε πως δεν γνωρίζουν αν το πτώμα ανήκει σε νεαρό άτομο ή σε μεγαλύτερο ούτε αν είναι άντρας η γυναίκα. Χωρίς κανένα συναίσθημα ή αγωνία, προσπαθούσε να εκμαιεύσει από τον δημοσιογράφο πληροφορίες, όπως  αν έχει μιλήσει με την αστυνομία και απορούσε πως διέρρευσε η είδηση!

Μιλώντας με απίστευτη ηρεμία έλεγε: «Δυστυχώς όλα  δείχνουν πως είναι ο Κωστής Πολύζος. Η αποθήκη των μελισσοκόμων που λένε είναι δική μας. Ανήκει στο σύζυγο μου». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν έχουν πάει στο σημείο, απάντησε χωρίς καμία ταραχή: «Γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι ο Κωστής Πολύζος»….

Σε επόμενη τηλεφωνική της επικοινωνία με την Αγγελική Νικολούλη η Δέσποινα Κουτσέγκου συνέχισε το αμίμητο ρεσιτάλ υποκρισίας. Ξεκίνησε να στρέφει τις υποψίες προς το περιβάλλον του βιολογικού πατέρα του Κωστή υποστηρίζοντας πως  πρόκειται για άτομα που είχαν σαν στόχο να τους ενοχοποιήσουν. Πρώτο ύποπτο χαρακτήρισε τον παππού και δεύτερο τον θείο.  Υποστήριζε παράλληλα πως είχαν αναφέρει την ύπαρξη του επίμαχου χωραφιού στις Αρχές, κάτι που δεν είχε γίνει.

Δεν δίστασε μετά από τις μακάβριες εξελίξεις με  θύμα το ίδιο της το παιδί, να ρωτήσει τη δημοσιογράφο για τον μάρτυρα που είχε έρθει σε επαφή με το «Τούνελ» και για την πληροφορία που έδωσε για τη μοιραία νύχτα. Στο μεταξύ δεν είχε ούτε ένα λόγο  συμπόνιας  για το γιο της που είχε βρεθεί νεκρός με αυτόν τον άγριο τρόπο.

Στις 29 Σεπτεμβρίου η μητέρα του άτυχου νέου έδωσε μία ακόμα καλοστημένη παράσταση. Συνειδητοποιώντας πως ο κλοιός είχε αρχίσει να σφίγγει ασφυκτικά γύρω της , ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» πως η αστυνομία της είχε απαγορέψει να μιλάει πια για την υπόθεση.  Όπως έλεγε δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο στον Κωστή, ούτε γιατί ο κόσμος τους θεωρούσε ύποπτους. Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την Αγγελική Νικολούλη πως αντί να δώσει τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει σε εκείνη τις έδωσε στην Αστυνομία. «Ούτε η Αγγελική, Ούτε η Αστυνομία μπορούν να καταλάβουν το δράμα μου σαν μάνα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε ακόμη πως δεν είχε πάει  στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το παιδί της για να μην εμποδίσει τη ροή των ερευνών και κυρίως για να μην βρουν οικογενειακώς τον μπελά τους !

Λίγες μέρες μετά η κάμερα κατέγραψε μία ακόμα υποκριτική σκηνή. Η μητέρα του Κωστή μιλώντας σε πηγαδάκι έξω από το σπίτι της στη Σιάτιστα, ισχυριζόταν πως η Αστυνομία της απαγόρεψε να πάει στον τόπο να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του νεκρού παιδιού της.

Οι μέρες περνούσαν και στις 30 Σεπτεμβρίου,  η Δέσποινα Κουτσέγκου επικοινώνησε και πάλι με την εκπομπή. Ζήτησε να μην αναφερθεί κάτι που θα προκαλούσε χάος συγκεχυμένων πληροφοριών εις βάρος της, όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά η βαθύτερη επιθυμία της  ήταν άλλη. Να  μάθει επιτέλους τι ήταν αυτό που είχε αποκαλύψει  ο μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη για τη μοιραία νύχτα που χάθηκε ο Κωστής Πολύζος.

Στις 4 Οκτωβρίου ανακοινώνεται επίσημα πως  το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Κωστή. Ούτε και τότε η μητέρα του είχε την αντίδραση μιας μάνας που θρηνεί για το χαμό του παιδιού της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν τι σημαντικό έχει πει ο άγνωστος για εκείνην μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη.

Μόνο όταν βρέθηκε στη Σιάτιστα ανάμεσα σε συγγενείς και γείτονες, που την συλλυπούνταν, άρχισε να κλαίει τον δολοφονημένο γιο της…

Πηγή: anikolouli.gr