Ο Κώστας Ζουράρις έκανε χαμό στον αέρα: «Εσένα θα πάρω πίσω»

Ζουράρης

"Κυρία μου, μη με διακόπτετε. Να μου κάνετε τη χάρη, έχω 3 λεπτά για να μιλήσω", τόνισε ο Κώστας Ζουράρις στο δελτίο του ΑΝΤ1.

Ένταση επικράτησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, τοποθετήθηκε για τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός του και θέλησε να ασκήσει κριτική στη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το μεγάλο σκάνδαλο επί 4ετίας Μητσοτάκη είναι οι απευθείας αναθέσεις, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα-μπανανία. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο για τα δικά μας παιδιά, μετέτρεψαν τη χώρα σε Cosa Nostra», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ζουράρις, ενώ σε διευκρινιστική ερώτηση που του έθεσε η Μαρία Σαράφογλου, απάντησε:

«Το πρόγραμμα θα το μάθετε από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες».

Σε επόμενη διευκρινιστική ερώτηση από τη Μαρία Σαράφογλου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Μη με διακόπτετε. Σας υπενθυμίζω ότι είμαστε συνιδιοκτήτες στην τηλεόραση ως πολίτες εσείς κι εγώ. Κυρία μου, να μου κάνετε τη χάρη. Έχω 3 λεπτά για να μιλήσω».

«Πρέπει επίσης να καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αυτό το τερατούργημα της Κεραμέως, που έστειλε τα παιδιά στα ιδιωτικά εμποροχρηματιστήρια… τα πλουσιόπαιδα, τα κ…λόπαιδα, αυτά που έχουν λεφτά», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Ζουράρις, προκαλώντας την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, Ιάσωνα Φωτήλα.

«Μην προσβάλλετε την ελληνική κοινωνία, είστε και δάσκαλος. Είναι ελεεινό αυτό που είπατε και σας καλώ να το πάρετε πίσω», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο κύριος Φωτήλας.

«Φωτήλα, εσένα θα πάρω πίσω», του απάντησε ο Κώστας Ζουράρις, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.