Ο Κώστας Χαρδαβέλλας επιστρέφει απόψε

"Ολοι οι καλοί χωράνε" στις 23:00, στο E TV....

Οι προβολείς ανάβουν και πάλι. Η γιορτή της Παρασκευής όπου ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ξεκινάει απόψε στις 23:00 στο E TV.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού κοινού στο ολοκαίνουριο σκηνικό της εκπομπής που «ξυπνάει» σε όλους μνήμες γειτονιάς, εικόνες μιας άλλης, υγιούς Ελλάδας.

Η εκπομπή ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ μία μεγάλη παρέα και φέρνει στα σπίτια των τηλεθεατών γνωστούς καλλιτέχνες από το χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου, της τηλεόρασης, της τέχνης, του αθλητισμού… Και επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή, η γιορτή επαναλαμβάνεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 23.00.

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του Μίμη Πλέσσα. Ο μεγάλος δημιουργός έρχεται στο πλατό της εκπομπής και μας χαρίζει στο πιάνο τις διαχρονικές επιτυχίες του που ερμηνεύουν οι Δάκης, Φωτεινή Δάρρα, Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα, Πένυ Ξενάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Μαριάννα Τόλη και οι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές Δήμητρα Σταθοπούλου, Φιντέ Κιοκσάλ, Σπύρος Κλείσσας και Θάνος Ολύμπιος.

Δύο ακόμη μεγάλοι συνθέτες, οι Γιάννης Σπανός και Στέφανος Κορκολής έρχονται στο στούντιο και συναντιούνται καλλιτεχνικά με τον Μίμη Πλέσσα, με έναν μοναδικό τρόπο που θα συγκινήσει.

Στην παρέα του «ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ» η κορυφαία του Ελληνικού Κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, ο θεατρικός σκηνογράφος Γιάννης Μετζικώφ, ο ποιητής και συγγραφέας Γιάννης Κακουλίδης και ο Καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννης Ματσούκας. Μαζί μας και η 40μελής παιδική χορωδία Con Anima.