Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντά: Φεύγει για Νάξο;

Δείτε όλα όσα έγραψε σχετικά με το αν πρόκειται να τον δούμε στα ορεινά του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων...

Πριν από λίγες μέρες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τελειώνοντας μια συνέντευξη με τον Δημήτρη Λιγνάδη, “απείλησε” μέσα από την εκπομπή του ότι αν δεν πάνε όλα όπως τα φαντάζεται σχετικά με το δημοψήφισμα, θα δηλώσει την παραίτησή του στον Κύριο Αλαφούζο και θα επιστρέψει στην ορεινή Νάξο. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, κατακλύστηκαν τα social media από μηνύματα …αγωνίας του κόσμου για το αν η “απειλή” γίνει πραγματικότητα.

Ο δημοσιογράφος απαντά μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να πάρει το πλοίο για το νησί και εξηγεί τους λόγους:

«Με θάρρος και στην ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που αυτός ο λαός πανηγυρίζει την επερχόμενη καταστροφή του. Και τον βασιλιά εξάλλως τον υποδέχτηκαν τον Νοέμβριο του 1920.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δε, οι γνωστοί κάφροι κυκλοφόρησαν πως έχω πει ότι αν βγει το ΟΧΙ παραιτούμαι. Η δήλωση έχει ως εξής: “Αν βγει ΟΧΙ και οι τράπεζες ανοίξουν κανονικά, χωρίς δραχμή και χωρίς περιορισμούς, υποβάλλω την παραίτησή μου στον Γιάννη Αλαφούζο.” Η κα Βαλαβάνη μόλις μίλησε για δέσμευση των μετρητών και στις θυρίδες. Αυτό νομικά δεν γίνεται, αλλά εδώ είμαστε και θα δούμε. Βέβαια, τα τσουτσέκια αυτό δεν θα το παίξουν. Οπότε Please share.

Είναι λυπηρό, αλλά η Ελλάδα που έχασε δεν έχει οικονομικά, ούτε κομματικά συνεκτικά χαρακτηριστικά. Έχασε μια αντίληψη, δυτικών τρόπων και ευρωπαϊκής ηθικής. Και φταίνε τα λαμόγια που επιτρέπαμε τόσσα χρόνια να μας εκπροσωπούν».