Ο Καρβέλας στήνει εκπομπή στην Πάνια…

Το κόστος όμως, αποδείχτηκε υψηλό κι έτσι αποφάσισαν να το «παγώσουν»

 Πριν από αρκετό καιρό, είχα γράψει για την καινούργια εκπομπή που ετοίμαζε η Αννίτα Πάνια στον ALPHA.
Η παρουσιάστρια σε επαφές που είχε με τα στελέχη του καναλιού ετοίμαζαν ένα talent show με σκοπό να βγαίνει μία φορά τη βδομάδα και το οποίο να μην ήταν κάποιο concept από το εξωτερικό, αλλά δημιούργημά της.

Το κόστος όμως, αποδείχτηκε υψηλό κι έτσι αποφάσισαν να το «παγώσουν», είτε να πάνε σε μία πιο… οικονομική λύση. Τελικά, επειδή στο κανάλι της Κάντζας πιστεύουν πολύ την Πάνια, αλλά κι επειδή έχουν ανάγκη να ενισχύσουν το πρόγραμμά τους στο prime time αποφάσισαν να καταφύγουν στη δεύτερη επιλογή.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο Τζόννη Καλημέρης χθες στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», στον ALPHA ετοιμάζουν μία καινούργια εκπομπή με σκοπό να βγει σύντομα στον αέρα. Η εκπομπή αυτή θα έχει πολλά στοιχεία show… αλά Αννίτα και αυτός που έχει μεγάλο ρόλο στο πώς θα είναι το concept του είναι ο σύζυγός της Νίκος Καρβέλας.

Ο γνωστός συνθέτης μάλιστα συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις που γίνονται με τα στελέχη του σταθμού και για το λόγο αυτό και βρίσκεται συχνά στο STUDIO PRO, όπου είναι το «στρατηγείο» του σταθμού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι ιδέες και οι προτάσεις του Καρβέλας θυμίζουν πολύ τα «Παρατράγουδα» που έκανε η Αννίτα Πάνια, αλλά με λίγο πιο… ιλουστρασιόν εκδοχή. Έλα όμως, που κάποια στελέχη του ALPHA δεν θέλουν «Παρατράγουδα» ούτε σε… ιλουστρασιόν εκδοχή και έτσι υπάρχει ένας εσωτερικός παρασκηνιακός πόλεμος στο κανάλι της Κάντζας. Το ποιος θα κερδίσει θα το διαπιστώσουμε όταν -και αν τελικά- η εκπομπή βγει στον αέρα θυμίζει εκείνο το πολύ κακής αισθητικής και ποιότητας πρόγραμμα που παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια.

Το ότι η Πάνια διαθέτει ικανότητες στην παρουσίαση το έχει αποδείξει. Φαίνεται όμως, ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τα «παρατράγουδα»…!

Γρηγόρης Μελάς