Ο Κανάκης “αγανάκτησε” από τη διαστρέβλωση των λεγομένων του!

Διαβάστε τι είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής την Δευτέρα 6 Ιουνίου στην εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα» και εξήγησε ξεκάθαρα για ποιο λόγο σταμάτησε να πηγαίνει στις διαδηλώσεις, την επόμενη μέρα σε τηλεοπτικό σταθμό προβλήθηκε το θέμα με τον εξής τίτλο: «Αντώνης Κανάκης: Δεν πηγαίνω στους “Αγανακτισμένους” γιατί μου ζητάνε αυτόγραφα». Αυτό εξόργισε τον παρουσιαστή.

Μετά από αυτό λοιπόν μίλησε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του και εξέφρασε την ενόχλησή του που ορισμένοι παρερμήνευσαν τις δηλώσεις του για τον λόγο που δεν πηγαίνει στην ειρηνική διαδήλωση των «Αγανακτισμένων».

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της εκπομπής των Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση, ο Αντώνης Κανάκης είπε: “Όταν βγήκα να μιλήσω είπα ότι κατέβηκα στη διαδήλωση πριν πάρει διάστάση. Ο ρόλος μας είναι να δίνουμε το βήμα σʼ αυτούς τους ανθρώπους όταν δεν το έχουν. Τώρα άμα πάμε εκεί μιλάμε με τα παιδιά για το Ράδιο Αρβύλα, βγαίνουμε καμιά φωτογραφία, ασχολούμαστε με άλλα, από συστολή λοιπόν νιώθουμε ότι δεν θέλουμε να πηγαίνουμε εκεί και να αναστατώνουμε τη φάση, να την αποσυντονίζουμε από τον στόχο” ανέφερε, για να καταλήξει: “Όλο αυτό περιγράφει μια συστολή για οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο και από χθες το βράδυ διαπιστώνω ότι έγινε αναπαραγωγή και κάποιος ανεγκέφαλος βάζει τίτλο: “Αντώνης Κανάκης: Δεν πηγαίνω στους “Aγανακτισμένους” γιατί μου ζητάνε αυτόγραφα. Και μετά το ανεγκέφαλο σύστημα παίρνει τον τίτλο και τον αναπαραγάγουν και κάποιοι άλλοι σχολιάζουν από τον τίτλο χωρίς να ακούσουν τι είπα”.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE