Ο Καλλίδης πάει… Prime Time

Έτσι ,λοιπόν, κι εγώ αποφάσισα να ανακαλύψω το τι ακριβώς παίζει με τον Βασίλη, το Mega και με το ποια είναι τα πλάνα που καταστρώνονται για εκείνον στην Μεσογείων…

Μετά απο διάφορες κουβέντες που είχα με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, κατάφερα να βρω την άκρη… Και όχι μόνο κατάφερα να βρω την άκρη, αλλά στο τέλος διαπίστωσα πως με περίμενε και μία αποκλειστική είδηση. Ποια ήταν αυτή η είδηση; Το γεγονός πως ο Βασίλης Καλλίδης γίνεται… βραδινός τύπος !

Οχι, μην πάει ο νους σας στο κακό… Ο τηλε-μάγειρας του «Πρωινού mou» θα βρίσκεται μέχρι τα μέσα του μήνα ξανά στο πρωινό του πόστο. Η αποκλειστική είδηση βρίσκεται στο ότι εγκαταλείπει την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Με άλλα λόγια ; Το «Food and the city» μετά απο απόφαση του γενικού διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρου Μπούτου, από τα μέσα Φλεβάρη δεν θα μεταδίδεται πια Σάββατο απογευματάκι, αλλά μεσοβδόμαδα ! Ναι, ναι μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα, στο prime-time του καναλιού. 

Βλέπετε, ο Πέτρος Μπούτος αποφάσιε να ρίξει τον Βασίλη στα βαθιά νερά του τηλεοπτικού ανταγωνισμού και εγώ δεν έχω τίποτα άλλο απο το να του ευχηθώ, για καλό και για κακό, ας έχει μαζί του και ένα ζευγάρι… μπρατσάκια. Ποτέ κανείς δεν ξέρει πότε μπορούν να του χρειαστούν. 

Πάντως, επειδή το «Food and the city» είναι ομολογουμένως μία σούπερ εκπομπή γεμάτη χρώματα και αρώματα, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και στο prime-time ! 

Νάνσυ Νικολαΐδου

Πηγή: Tlife