Ο ιερέας που βρίσκεται στο πλευρό της Χριστίνας Κοντοβά μιλάει για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα μικρό κορίτσι

Χριστίνα Κοντοβά

"Η κ. Χριστίνα Κοντοβά με γνώρισε και ήρθε να με βοηθήσει. Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι, αλλά μας βοήθησε με το ίδρυμά μας".

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν δύο ημέρες η Χριστίνα Κοντοβά, αποκαλύπτοντας πως τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ουγκάντα, καθώς έγινε ανάδοχη μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, της Ada.

Ο πατήρ Αντώνιος Μουτιάμπα, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Χριστίνας Κοντοβά από την πρώτη στιγμή, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή της να υιοθετήσει την μικρή Ada.

“Εμένα με αγκάλιασε η Ελλάδα, κάθε παιδί που περνάει στην αγκαλιά ενός Έλληνα είναι ένα θαύμα. Ελπίζω αυτό το παιδί θα μεγαλώσει όπως εγώ στα Χανιά, που έμαθα να αγαπάω τον συνάνθρωπό μου. Δυστυχώς η διαδικασία είναι μεγάλη, όπου υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχουν και εμπόδια. Η κ. Κοντοβά με γνώρισε και ήρθε να με βοηθήσει. Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι, αλλά μας βοήθησε με το ίδρυμά μας. Θα κάνει το πιο δυνατό να μας βοηθήσει. Έχει μια καρδιά που θέλει να βοηθάει τον συνάνθρωπό της. Δεν είναι ακόμα βαφτισμένο. Είχε βαφτίσει ένα άλλο παιδί που είναι στο ίδρυμα μας” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πατήρ Αντώνιος.

Πηγή: tlife.gr