Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πάει Eurovision!

Η απόφαση λήφθηκε πριν από λίγο και είναι οριστική: θα πάνε στη Eurovision και μάλιστα με απευθείας ανάθεση σε έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη, το Γιώργο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του ΡΙΚ αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για τη συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει στη Σουηδία. Για να εκπροσωπήσει τη μεγαλόνησο, επιλέχθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος που μπορεί τα τελευταία χρόνια να μένει στην Ελλάδα, αλλά γεννήθηκε στην Κύπρο και εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητός και εκεί.
Έτσι λοιπόν, παρα τα οσα λεγονταν και γραφονταν, η Κύπρος θα συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision, ενώ όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, τις επόμενες ημέρες η διοίκηση της ΕΡΤ θα αποφασίσει αν θα λάβει μέρος και η Ελλάδα, καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι, αν και δεν θα κοστίσει τίποτα στο ταμείο της δημόσιας τηλεόρασης, εντούτοις θα είμαστε –λόγω οικονομικής κρίσης- ενάντια στο λαϊκό αίσθημα. Για να δούμε τελικά τι θα γίνει…!

Γρηγόρης Μελάς