Ο Γιώργος Παπαδάκης σε πρωτοφανές ξέσπασμα μετά από αιχμές για την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ντροπή σου! Πάρτε τον!»

Γιώργος Παπαδάκης

"Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για μένα; Τώρα πες το! Τώρα προβοκάτορα, τι έχει αφήσει; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη!", ούρλιαζε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε το πρωί της Δευτέρας, ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά του, όταν άκουσε τον κ. Θεοδωρόπουλο να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει κατηγορήσει τον παρουσιαστή, αφήνοντας αιχμές για παρενόχληση. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ένα πρωτοφανές και άκρως δικαιολογημένο ξέσπασμα.

Δικηγόρος: Οι ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους. Δεν δικάζουμε με καταθέσεις και με την ψυχή, ο δικαστής θα δει στοιχεία.

Γ. Παπαδάκης: Εγώ εύχομαι ποτέ να μην τύχει σε πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός σας, για κανέναν παιδί κάτι τέτοιο. Είπατε ότι θα έπρεπε αμέσως να πάει να καταγγείλει τον βιασμό της. Αντιλαμβάνεστε την κατάσταση αυτού του κοριτσιού;

Δικηγόρος: Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου…

Γ. Παπαδάκης: Μα τι λέτε τώρα; Ακυρώνεται όλο αυτό το κίνημα που δημιουργήθηκε και επιτέλους οι γυναίκες άνοιξαν το στόμα τους. Είπατε κάτι το οποίο είναι επιλήψιμο, είπατε ότι ακυρώνεται την όποια καταγγελία που δεν έγινε έγκαιρα.

Δικηγόρος: Εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτιδά σας και έχει αφήσει αιχμές.

Γ. Παπαδάκης: Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για μένα; Τι έχει αφήσει για μένα; Τώρα πες το! Τώρα προβοκάτορα, τι έχει αφήσει; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη!

Δικηγόρος: Η κ. Αντωνοπούλου έχει αφήσει αιχμές για σας.

Γ. Παπαδάκης: Θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου! Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου! Πάρτε τον! Ντροπή σου αλητήριε!

Η σύνδεση διακόπηκε και προχώρησαν σε διαφημιστικό διάλειμμα, ώστε να ηρεμήσει και ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από αυτή την αδιανόητη και απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε από τον καλεσμένο του.