Ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται! Δείτε το τρέιλερ

Γιώργος Παπαδάκης
Δείτε το τρέιλερ του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πρωινή ενημέρωση και το τρέιλερ της εκπομπής του μόλις κυκλοφόρησε.

«Οι Έλληνες τηλεθεατές έκαναν την επιλογή τους, ξανά, επιλέγοντας να εμπιστευτούν ξανά από όλα τα μέσα, από όλα τα κανάλια, ένα μόνο όνομα, ένα πρόσωπο, έναν δημοσιογράφο, για την πρωινή τους ενημέρωση. Καλημέρα Ελλάδα. Γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης είναι η ίδια η ενημέρωση» είναι τα λόγια που ακούγονται στο σπικάζ καθώς τα hashtags εναλλάσσονται με ασπρόμαυρες φωτογραφίες του δημοσιογράφου.

Εδώ και 28 χρόνια, έχει αναλάβει να ξεκινάει τα πρωινά μας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αυτή τη σεζόν, την καλύτερη πρωινή συντροφιά, με αμερόληπτη και έγκυρη ενημέρωση, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Η πιο δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα βρίσκεται κοντά μας από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07.00, ανανεωμένη, με πρωτοποριακές ιδέες και υπόσχεται μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σεζόν για την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών.

Με επίκεντρο τον πολίτη, ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του, Ντίνος Σιωμόπουλος και Μπάγια Αντωνοπούλου, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας και θα «φωτίζουν» σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα. Ακόμη, στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», σημαντικοί καλεσμένοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

Η Ελλάδα θα ενημερώνεται και φέτος με εγκυρότητα, χιούμορ και αξιοπιστία μέσα από τη μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

Γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης είναι η ίδια η ενημέρωση και χωρίς «Καλημέρα Ελλάδα», η μέρα δεν ξεκινά…