Ο Γιώργος Ματαράγκας για τον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας: «Ο Λάζαρος έπεσε στο κενό την ημέρα των γενεθλίων του»

Γιώργος Ματαράγκας

"Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι... πώς από το τίποτα, τι μπορεί να φέρει μια στιγμή και ξαφνικά να κινδυνεύει η ζωή του", δηλώνει ο Γιώργος Ματαράγκας.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού που είχε ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και γνωστός δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε τον γύρο του διαδικτύου από το απόγευμα της Πέμπτης. Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο, όταν υποχώρησε μέρος από το κάγκελο του μπαλκονιού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, με τους θεράποντες ιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας και μάλιστα λίγο πριν το ατύχημα του είχε στείλει ευχετήριο μήνυμα για τα γενέθλιά του.

«Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Έχει κάνει πολύ μεγάλο πολιτιστικό έργο στην Καλλιθέα. Έχει κάνει το Θέατρο της Δευτέρας, παίρνει θιάσους και κάθε Δευτέρα παίζουν εκεί. Χθες είχε τα γενέθλιά του», ανέφερε ο Γιώργος Ματαράγκας.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι… πώς από το τίποτα, τι μπορεί να φέρει μια στιγμή και ξαφνικά να κινδυνεύει η ζωή του. Η εγχείρηση πήγε καλά απ’ ό,τι έμαθα και παρακαλώ τον Θεό να γίνει καλά», τόνισε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.

«Βγήκα κι άκουσα κραυγές και λέγανε ότι έπεσε ο άνθρωπος. Άκουσα την πυροσβεστική και μάλιστα, όταν κατέβηκα εγώ, άργησε το ασθενοφόρο να τον πάρει», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό στη Ρένα Κουβελιώτη και την κάμερα του T-Live.