Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για το νέο εγχείρημά του: Ανοίγει εστιατόριο!

Διαβάστε πώς αντιμετωπίζει η Φαίη, αυτή τη νέα ασχολία του

«Γκρινιάζει λίγο αλλά πολύ γλυκά! Η Φαίη στηρίζει πάντα όλες τις αποφάσεις μου… Απλά τώρα που τελειώσαμε την εκπομπή και λέγαμε πως θα έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί, έγινε αυτό και πάλι δεν είμαστε μαζί όσες ώρες θα θέλαμε… Και με το μωρό κυρίως θα ήθελα παραπάνω χρόνο! Εντάξει δεν θα πρέπει να είμαι το χειμώνα και συνέχεια. Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα το τρέχουν το μαγαζί.»

Πώς ξεκίνησε η ιδέα του εστιατορίου;
Είμαι δημότης και λάτρης τη Βουλιαγμένης. Είμαι τοπικιστής και θεωρώ πραγματικά ότι είναι ο ωραιότερος δήμος της χώρας!

Πότε ανοίγει, τι ιδιαίτερο θα βρούμε εκεί;
«Ευελπιστούμε να ανοίξουμε την επόμενη εβδομάδα κι αν δεν τα καταφέρουμε τη μεθεπόμενη! Σε δέκα μέρες από τώρα ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει! Θα είναι ένα μαγαζί με τα καλύτερα πρωινά που θα μπορεί να φάει κάποιος, πολύ καλό φαγητό το βράδυ και φανταστικά cocktails!

Συνεργάτες;
«Φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ καλή μουσική, θα μας βοηθήσει και ο φίλος μου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε αυτό, ο φίλος μου ο Άκης ο Πεντρετζίκης με βοήθησε να στήσουμε ένα πολύ μοντέρνο και καλό μενού…
Ο Άκης δεν θα είναι ο βασικός σεφ, έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις… Ήδη μαγειρεύει και σε κάποια άλλα μαγαζιά. Μας βοήθησε πολύ στο στήσιμο και φυσικά ό,τι τον χρειαστούμε είναι εδώ για μας. Η βοήθεια του Άκη ήταν εντελώς φιλική κι όχι επαγγελματική…»

Ο Άκης του χρόνου θα είναι με δική του εκπομπή;
«Απ’όσο γνωρίζω ο Άκης του χρόνου θα είναι μαζί μας και θα μαγειρεύουμε μαζί! «

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο TLIFE