«Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως, κατά τον ίδιο, είμαι ομοφυλόφιλος»

«Η σεξουαλικότητά μας δεν περιγράφεται με μια λέξη. Τουλάχιστον όχι η δική μου. Τώρα, αν θέλει ο ίδιος να το συζητήσουμε αυτό, πολύ ευχαρίστως».

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Γιώργο Ευσταθίου παραχώρησε το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, ο οποίος απάντησε στα όσα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για τον ίδιο στον αέρα του «Πρωινό».

Πολλοί έφτασαν στο σημείο να αφήσουν υπόνοιες για τη σεξουαλική σου ταυτότητα. Τι τους απαντάς;

Όταν λες «υπόνοιες για τη σεξουαλική μου ταυτότητα», το μυαλό μου πάει αμέσως στον Γιώργο Λιάγκα, o οποίος είπε πως, κατά τον ίδιο, είμαι ομοφυλόφιλος. Ελπίζω να μην πιστεύει ότι η δήλωσή του ήταν ριζοσπαστική, αλλά μια άκρως επιφανειακή τοποθέτηση σε ένα θέμα σύνθετο και πολύπλοκο. Η σεξουαλικότητά μας δεν περιγράφεται με μια λέξη. Τουλάχιστον όχι η δική μου. Τώρα, αν θέλει ο ίδιος να το συζητήσουμε αυτό, πολύ ευχαρίστως. Μου κάνει εντύπωση, πάντως, που βλέπω έναν άνθρωπο που έχει υψώσει ένα τεράστιο τείχος για τον εαυτό του και την προστασία της δικής του ιδιωτικότητας να μου ζητάει εξηγήσεις για τη δική μου σεξουαλικότητα με αφορμή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Χρησιμοποίησε τοποθετήσεις όπως: «Είναι ομοφυλόφιλος», «δεν παίζει να τα έχει με γυναίκες», «το να περπατάς σαν γυναίκα δεν είναι κομπλιμέντο». Διαφωνώ, γιατί θεωρώ τις έννοιες «θηλυκό» και «ομοφυλόφιλος» κομπλιμέντα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφόρησε την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.