Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε για το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό mou»

Τελικά θα δούμε το ζευγάρι Σκορδά - Λιάγκα τη νέα σεζόν στο πρωινό πρόγραμμα του Mega;

Μπορεί να είμαστε προς τα τέλη του Ιουλίου, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ακόμα και εκπομπές που είχαν υψηλή τηλεθέαση δεν έχουν δώσει τα χέρια για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή «Για μπανάκι» της τηλεόρασης της Κύπρου και έδωσε απαντήσεις!

«Σίγουρα θα υπάρχει τηλεοπτική παρουσία. Κατά πολύ μεγάλο βαθμό θα συνεχιστεί το «Πρωινό mου», γιατί είμαστε σε συζητήσεις με το Mega Ελλάδος και πιστεύω ότι η παρέα του πρωινού θα είναι ξανά στις επάλξεις περί τα τέλη Οκτωβρίου. Θα υπάρχει και η ραδιοφωνική παρουσία μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου. Παράλληλα, ετοιμάζω κάτι πολύ εντυπωσιακό, δεν θα έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά δεδομένα και ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος. Μιλάμε πολύ λίγο για δουλειά με τη Φαίη στο σπίτι. Φαντάζομαι σε άλλες περιπτώσεις, αν κάναμε διαφορετικές δουλειές ίσως και να μιλάγαμε περισσότερο. Υπάρχει νομίζω ένας κρυφός κώδικας επικοινωνίας μεταξύ μας και επικοινωνούμε με τον ίδιο τρόπο. Το καταλάβαμε στις πρώτες εκπομπές πέρυσι. Και οι μανάδες και οι πατεράδες μας στα χωριά, όταν είχαν ένα μανάβικο ή δούλευαν στα χωράφια ήταν μαζί. Γιατί στην τηλεόραση να είναι διαφορετικά;.

Το κακό του χαρακτήρα μου είναι πως τσαντίζομαι πάρα πολύ εύκολα. Αν γίνει κάτι, είμαι αρκετά οξύθυμος. Αυτό είναι το αρνητικό μου. Αλλά είμαι αρκετά δίκαιος πιστεύω. Όμως, όταν τσακώνομαι εκρήγνυμαι. Αυτό πρέπει να μετριάσω λίγο. Η πατρότητα με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Είναι τα πάντα όλα, αλλάζει πολύ τη ζωή ενός ανθρώπου. Η δουλειά μας υποτίθεται πως έχει ανταπόκριση στον κόσμο, επιδιώκεις την αποδοχή. Μοιραία θεωρείς πως είσαι το επίκεντρο. Όταν έρχεται το παιδί καταλαβαίνεις ότι η δική σου η ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, εγώ έχω γλυκάνει πολύ. Καθημερινά, 7 η ώρα που θα ξυπνήσω θα δω τα αποτελέσματα της προηγούμενης ημέρας. Τι πήγε καλά και τι δεν πήγε. Θέλω να ξέρω τι πάει καλά και τι δεν πάει. Αν ένα θέμα κάνει 50% και το επόμενο 40% πάει να πει πως το δεύτερο είναι αποτυχημένο, γιατί ρίχνει τα νούμερα της εκπομπής. Τα νούμερα, λοιπόν, μας βοηθάνε να καταλάβουμε τι αρέσει στον κόσμο. Κοιτάω μανιωδώς τα νούμερα, όχι για να φτιάξει η ψυχολογία μου, αλλά σαν εργαλείο. Όχι για να πανηγυρίσω ή να απογοητευτώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσβησαν τα φώτα για το Πρωινό mou – Μεγάλη η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δείτε backstage από το τέλος του «Πρωινό mou»!