Ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε από νωρίς στον ΣΚΑΙ

Γιώργος Αυτιάς

Πρεμιέρα για το Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΙ.

Το σήμα της έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΙ, ο οποίος, ως είθισται, έκανε πρώτος πρεμιέρα το πρωί Σαββάτου. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος καλημέρισε από νωρίς τους τηλεθεατές και ανέφερε στο ξεκίνημα της εκπομπής:

«Έτσι ήθελε ο Θεός κι έτσι έγινε. Καλημέρα σας. Το τελευταίο μας ραντεβού ήταν στις 23 Ιουλίου και σας είχα πει τότε ότι Θεού θέλοντος 19 Αυγούστου θα είμαστε εδώ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε εδώ. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και φέτος η κ. Βάχλα θα είναι στη σκηνοθεσία, η κ. Τζίμα στην αρχισυνταξία και ο Νίκος Λούρδας θα είναι στην παραγωγή, στα αθλητικά, ο νέος που έχει μπει στη μάχη γερά και δυνατά. Σας ευχαριστούμε θερμά»

«Ξεκινάμε σε μία σεζόν που έχει αρκετά θέματα. Έχει κοινωνικά, οικονομικά, τα μέτρα στήριξης τα οποία είναι αρκετά, θα έχουμε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και προς το τέλος της σεζόν κι ευρωεκλογές… Θέλω να είστε καλά και πάνω από όλα η υγεία. Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα της ζωής. Ξεκινάμε με μεγάλα θέματα και θα τα δούμε με την ομάδα. Έχει καίρια σημασία να έχεις μία ομάδα από ειδικούς, να μπορούν να απαντούν και να λένε πράγματα τα οποία στέκουν και όχι πολλές προεκλογικές ανοησίες που είχαμε ακούσει» συνέχισε ο Γιώργος Αυτιάς.