Ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε από νωρίς με ολοκαίνουριο πλατό

Γιώργος Αυτιάς

Με αλλαγές στο στούντιο έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Αυτιάς.

Πίσω στις επάλξεις τις ενημέρωσης βρίσκεται ο Γιώργος Αυτιάς, με τον παρουσιαστή να λέει την πρώτη καλημέρα της σεζόν από νωρίς και συγκεκριμένα στις 05.30. Ο Γιώργος Αυτιάς καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην εκπομπή από ένα ολοκαίνουργιο πλατό, που στόχο έχει την αμεσότητα με το τηλεοπτικό κοινό.

«Καλημέρα σας να είστε καλά, όπου κι αν είστε κι όπου κι αν βρίσκεστε. Είμαστε στο καινούριο μας σπίτι, στο νέο στούντιο. Σας το είχα πει ότι θα αλλάξουν όλα. Αμεσότητα, κουβέντα, συζήτηση, μαζί με την κοινωνία. Όπως αντιλαμβάνεστε, με τη βοήθεια του Θεού, τη δική σας στήριξη αλλά κι ανθρώπων που δούλεψαν αρκετά όλο το καλοκαίρι για να μπορέσουμε να έχουμε μια καινούρια εικόνα εδώ στον ΣΚΑΙ. Είμαστε μαζί επειδή το ήθελε ο Θεός κι επειδή το θέλατε κι εσείς. Ξεκινώντας να πω ένα ευχαριστώ στη σκηνοθέτιδά μας, την κ. Βάχλα, που χωρίς την ίδια και πολλών παραγόντων της διοίκησης, δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο.

Όλα εδώ σε αυτό το τραπέζι, όπου δεν θα υπάρχουν παράθυρα. Θα υπάρχει η αντιπαράθεση και θα έρθουν οι καλεσμένοι μας και πάνω από όλα η κοινωνία. Εσείς είστε η βάση των δεδομένων μας… Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αυτιάς.