Ο Γιάννης Τάσσιος στο Live News: «Δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει κορονοϊός αλλά…»

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Σε μια εξομολόγηση ψυχής στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο προχώρησε ο Γιάννης Τάσσιος το απόγευμα της Παρασκευής. Από ένθερμος αρνητής του κορωνοϊού, μέσα σε λίγες μέρες o γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος έγινε πιστός οπαδός των μέτρων και της προφύλαξης. Χρειάστηκε να νοσήσει εκείνος και η οικογένεια του για να πιστέψει στην ύπαρξη της πανδημίας και στην επικινδυνότητα του ίου.

Όπως χαρασκτηριστικά αναφέρει ο Γιάννης Τάσσιος, όλα άλλαξαν όταν πριν από 20 ημέρες νόσησε εκείνος, η γυναίκα του και ο ενός έτους γιός του.

«Το περάσαμε ελαφριά. Τα συμπτώματα που είχαμε δεν ήταν βαριά. Άλλοι άνθρωποι είχαν τριπλάσια συμπτώματα από εμάς. Εμείς ήμασταν τυχεροί» σημείωσε και αναφέρθηκε στο πώς σκεπτόταν ως αρνητής.

«Δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο δυνατός. Αν δεν το νιώσεις στο πετσί σου, πώς θα το καταλάβεις. Όσο μπορώ πλέον, προσπαθώ να βοηθήσω ανθρώπους που ήταν σαν εμένα. Που δεν πίστευαν για κορωνοϊό. Από τη στιγμή που το πέρασα πρέπει να το μάθουν ότι υπάρχει κορωνοϊός. Τα λέω για να προστατέψω συνανθρώπους μας να μη πάθουν το ίδιο» προσθέτει.

Σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού, παρότι δηλώνει διστακτικός, θα κάνει το εμβόλιο και «θα το προτείνω σε όποιον μπορώ».

Πηγή βίντεο, megatv.com