Ο Γιάννης Σμαραγδής μιλάει για τη νέα του ταινία, Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι!

Διαβάστε περισσότερα!

 Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη νέα του ταινία, «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Η νέα δημιουργία του σκηνοθέτη αναφέρεται στη δράση και το έργο του Ιωάννη Βαρβάκη…» Δεν είναι μόνο η ζωή του Βαρβάκη, είναι το τι αντιπροσωπεύει ο Βραβάκης και τι αντιπροσωπεύει για τους σημερινούς Έλληνες. Κατά τη γνώμη μου αντιπροσωπεύει τον ανώτερο μας ευατό, φανταστείτε ότι ο Βαρβάκης έγινε ζανπλουτος εξαιτίας του χαβιάρι στη Ρωσία και όταν ξεκίνησε η επανάσταση το 1821 πούλησε όλη του την περιουσία και ήρθε στην εδώ για να μορφώσει τους Έλληνες»

Για την επιλογή του να υποδυθεί τον Βαρβάκη,  ο Σεμπάστιαν Κοχ είπε » Όταν ήρθε στην αρχή ήταν κάπως σφιγμένος, κουβαλούσε στο υποσυνείδητο του αυτό το μύθο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Γερμανία. ‘Οταν έφυγε μου είπε, εσείς ζείτε σαν άνθρωποι, εμείς δεν ζούμε. Στην ταινία συμμετέχουν η Γαλλίδα σταρ Κατρίν Ντενέβ, ο Βρετανός Τζον Κλιζ και ο , Νικ ’σντον .

Επίσης, συμμετέχουν πολλοί Έλληνες, μεταξύ των οποίων ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Για τον φίλο του Λάκη Λαζόπουλο τόνισε, » Κάνει τον ψαρά του Θεού, θα εκπλαγείτε όταν τον δείτε» Ο Aκης Σακελλαρίου, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και ο Μάνος Βακούσης. 

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Ποιος Έλληνας ηθοποιός «κόπηκε» στο κάστινγκ για τη νέα ταινία του James Bond;

Ποιος χτύπησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Δείτε το τρέιλερ της νέας του ταινίας!