Ο Γιάννης Αϊβάζης υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Γιάννη Βούρου

Γιάννης Αϊβάζης

Στον στίβο της πολιτικής κατεβαίνει ο Γιάννης Αϊβάζης.

Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη του Γιάννη Βούρου θα είναι ο Γιάννης Αϊβάζης, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο μέσα από τα social media.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως ο Γιάννης Αϊβάζης, θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία”, με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο Γιάννης Αϊβάζης, γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και π. αθλητής του χάντμπολ.

Αν και από ηλικία 17 ετών ήθελε να γίνει ηθοποιός, πήγε τελικά στην Ανώτατη δραματική σχολή Διομήδη Φωτιάδη στα 21 του, μιας και τότε ένιωθε ώριμος για να ξεκινήσει τη σχέση του με το θέατρο.

Τον γνωρίσαμε στο σήριαλ «Κόκκινο Δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα το 2003 και στη συνέχεια ακολούθησαν πρωταγωνιστικές εμφανίσεις στα σήριαλ: 50-50, Λόλα, Φάρος, Αληθινοί Έρωτες, 7 Θανάσιμες πεθερές κ.ά., και κινηματογραφικά στο ουζερί Τσιτσάνης όπως και σε διεθνείς παραγωγές, όπως στο «lullaby», σε σκηνοθεσία Erwin Lee.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως «Ο κουρέας της Σεβίλλης», «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» σε σκηνοθεσία του Νίκου Μπουσδούκου, «Το επάγγελμα της κυρίας Ουόρεν» κ.ά. Στο θέατρο πέραν της παρουσίας του ως ηθοποιός έχει αναλάβει την σκηνοθεσία παραστάσεων. Πιο συγκεκριμένα το 2014 σκηνοθέτησε την παράσταση “Άνω… Κάτω”, το 2015 το έργο “Φαίδων, ο ξεχωριστός μου αδερφός” στο θέατρο Broadway, το 2017 ανέλαβε τη σκηνοθεσία θεατρικού έργου “Ο κύκλος” του Δημήτρη Μητρόπουλου, το 2019 στο θέατρο Alhambra το μονόλογο “Τζορνταν” και το 2020 την παράσταση “Κι εγώ σ’αγαπώ”.

Έχει σκηνοθετήσει και βραβευτεί με διεθνή βραβεία για την ταινία του Abyss In.

Παράλληλα με τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, έχει αποτελέσει μέλος της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ την περίοδο 2011-2013.

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό «Ένωση Δημοτών» Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πλέον η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» έχει ανακοινώσει 70 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!».