Ο Φώτης και η Μαρία θα κάνουν μεσημεριανό;

Διαβάστε: Μετακομίζει το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο

Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο, για ακόμα μία χρονιά φαίνεται πως θα τολμήσει να αλλάξει συνήθειες και από εκεί που φέτος όλο το χειμώνα μας είχε καλομάθει με το απολαυστικό, απογευματινό ραντεβού που μας έκλεινε, από Σεπτέμβρη… μετακομίζει! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θέματος», ο Φώτης και η Μαρία από Σεπτέμβρη εγκαταλείπουν την απογευματινή ζώνη του Star και θα μας κλείνουν καθημερινά, πονηρά το μάτι τα μεσημέρια, δοκιμάζοντας να παρουσιάσουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, ένα εναλλακτικό μεσημεριανό, το οποίο θα έχει λέει περισσότερο χαρακτηριστικά μαγκαζίνο. 

Οσο για την Χριστίνα Λαμπίρη ; Σύμφωνα με το ίδιο πάντα δημοσίευμα, η παρουσιάστρια θα μετακομίσει κι αυτή με την σειρά της στην απογευματινή ζώνη, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο, να είναι εκείνη που καθημερινά θα δίνει το lead in, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Αιμίλιο Λιάτσο, παρουσιάζοντας λέει μία εκπομπή… κοινωνικού περιεχομένου !

Ουυυφ, μετά απ ΄όλα αυτά, ανάσανε η Ελεονώρα που δεν ήθελε με τίποτα να της… κληρώσει και να είναι εκείνη που θα παέι μεσημέρι. Αλλωστε, η αλήθεια είναι, πως είναι λογικό να μην θέλει να αφήσει το πρωί και την επιτυχημένη «Μελέτη» της !

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα: Μ. Μπακοδήμου : Τι απαντά για τα σενάρια που τους θέλουν μαζί με τον Φώτη του χρόνου να κάνουν… μεσημεριανό !