Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο στη «Ζωή της άλλης»

Διαβάστε ποια ζευγάρια θα ζήσουν καυτές στιγμές το φθινόπωρο

Όπως διαβάζουμε στο TV ZAPPING, με τη νέα σεζόν Αλέξης και Ελπίδα βρίσκονται ερωτικά αλλά μετά το μετανιώνουν…

Στην έναρξη του τρίτου κύκλου της «Ζωής» η Ελπίδα βρίσκεται σε απόγνωση: Από τη μια η πρόταση γάμου του Αλέξη στη Στέλλα, από την άλλη η ασφυκτική πίεση του Χάρη, που δεν παύει να ανανεώνει συνεχώς τη σχέση τους. Αυτή η «τρικυμία» θα την οδηγήσει σε μια παρορμητική πράξη: Θα γευτεί τον έρωτα με τον Αλέξη, με σκηνές που θα… αφήσουν εποχή.

Η Ξένια και ο Σήφης θα είναι μαζί στα καινούρια επεισόδια της σειράς.
Εκείνη βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα τη βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και να καταστρέψει την οικογένεια Καλλιφατίδη. Ο δεσμός τους θα σταθεροποιηθεί όταν ο Σήφης πάθει ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και βρεθεί στο νοσοκομείο.

Η Βάσω και ο Παύλος θα έρθουν κοντά, καθώς ο νεαρός γιατρός θα στέκεται στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Η σχέση τους θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από διάφορα άτομα του περιβάλλοντός τους.

Η Ντορίτα και ο Νικόλας μας άφησαν με ερωτηματικά στο τέλος του δεύτερου κύκλου. Θα μπορέσει άραγε η Ντορίτα να συγχωρήσει τον Νικόλα μετά την αποκάλυψη ότι εκείνος την πρόδωσε λίγο πριν από τον γάμο τους;
Τα παρακάλια του Νικόλα στον δεύτερο κύκλο δεν οδήγησαν πουθενά. Το σκηνικό, όμως, θα αλλάξει σταδιακά, καθώς ο Νικόλας θα ξεπεράσει τον εαυτό του και θα καταφέρει να την πείσει ότι είναι ο έρωτας της ζωής του.

Φάνης και Τόνια: Η τελευταία τους συνάντηση δεν άφησε κανένα παραθυράκι ανοιχτό για τη συνέχιση της σχέσης αυτής, αλλά ο Φάνης θα επιμείνει μέχρι την τελευταία στιγμή για να την πείσει ότι μόνο εκείνη υπάρχει πλέον για εκείνον. «Σφήνα» στον δεσμό που πάει να δημιουργηθεί μπαίνει η Λίλιαν, αλλά ένα γεγονός που θα συμβεί θα βγάλει πλέον οριστικά την κοπέλα από τη μέση και θα αφήσει το ειδύλλιο Τόνιας-Φάνη να αναπτυχθεί ξανά.

Η συνέχεια, επί της οθόνης…