Ο Ευθύμης Ζησάκης «flirtάρει» απόψε στο Γκάζι

Απόψε η επίσημη πρεμιέρα του Flirt στο Γκάζι

Το Flirt,είναι μια  διαδραστική παράσταση, που ξεκίνησε από τη προηγούμενη εβδομάδα και θα μας διασκεδάζει κάθε Τρίτη.

Τέσσερις θαμώνες μπαρ, δυο άντρες και δυο γυναίκες, βρίσκονται στο ίδιο μπαρ και παίζουν ένα παιχνίδι φλερτ, σεξ κι έρωτα σε μια παράσταση interactive bar theatre με συμμετοχή του κοινού.

To Flirt είναι μια παράσταση που γράφτηκε από τον Γιώργο Φειδά και είναι έτσι γραμμένο που πρέπει να παίζεται αποκλειστικά σε μπαρ.

Η Μαίρη (Έφη Καραγιάννη) βγαίνει σε μπαρ για να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Κωνσταντίνος (Ευθύμης Ζησάκης) ρίχνει στο κρεββάτι όλες τις γυναίκες του μαγαζιού.

Ο Ανδρέας (Τίτος Λίτινας) φοβάται να μιλήσει σε γυναίκες γιατί τρώει συνέχεια χυλόπιτα.

Κι η Άρτεμη (διπλή διανομή: Στέλλα Ερμή-Ράνια Μακρή), θέλει απλά να πιει ένα ποτό αλλά όλοι έρχονται να της μιλήσουν. Και το χειρότερο: κανείς δεν έχει να της πει κάτι που θα ξεχωρίσει.

Αυτοί οι 4 χαρακτήρες βρίσκονται στο ίδιο μπαρ κι αρχίζουν να φλερτάρουν, δείχνοντας μας με χιουμοριστικό τρόπο όλα όσα μπορείς να κάνεις λάθος, προσπαθώντας να κάνεις γνωριμία στο μπαρ.

Σε διάφορα σημεία της παράστασης, οι ηθοποιοί σηκώνουν κόσμο απ’ το κοινό για επιτόπιες ασκήσεις Flirt, ενώ παράλληλα με την παράσταση παίζεται και το Flirt Game. Οι κανόνες είναι απλοί.

Κάθε θεατής παίρνει ένα τραπουλόχαρτο (κόκκινα για τις γυναίκες και μαύρα για τους άντρες) και μπορεί αν θέλει να αναζητήσει το «άλλο του μισό», δηλαδή το άτομο που έχει το ακριβώς ίδιο τραπουλόχαρτο. Είτε όμως οι θεατές ανακαλύψουν το άλλο τους μισό είτε όχι, τα τραπουλόχαρτα εξυπηρετούν σαν τρόπος γνωριμίας και αντικείμενο συζήτησης, προετοιμάζοντας το έδαφος για περισσότερα… ή ίσως και όχι.

Παίζουν: Ευθύμης Ζησάκης,  Έφη Καραγιάννη, Τίτος Λίτινας   Στέλλα Ερμή-Ράνια Μακρή.

Special Guest: ΜΑΝΑ ΜΙΑ (ο Ευθύμης Ζησάκης φοράει γόβες και ταγέρ και υποδύεται την κυρία Μία, την ασυγκράτητη, απόλυτη Ελληνίδα μάνα που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του έργου)

Κείμενα-Σκηνοθεσία-Concept: Γιώργος Β. Φειδάς (s1NgLEs-MEGA, ΟΥΚ αν λάβοις παρά του μη έχοντος -animation- MEGA)

Ενδυματολογία: Αλέξης Φούκος
Χορογραφίες: Κατερίνα Αλεξανδράκη
Φωνητική: Σοφία Λαζοπούλου
Φωτισμοί: Πάρης Πιχαρίδης
Μακιγιάζ: Πόπη Μαργαρίτη

Τη μουσική του φινάλε έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης.