Ο εφιάλτης ζωντανεύει για δύο κορίτσια στο 'Πάμε 'Πακέτο''

Αυτή την Πέμπτη, το άνοιγμα του πακέτου κρύβει αναπάντεχες συναντήσεις...

Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα ξετυλίξει τη ζωή δύο νεαρών κοριτσιών των οποίων η παιδική ηλικία έμοιαζε με εφιάλτη. Η Βούλα και η Φαίη, ήταν αναγκασμένες να αλλάζουν περιοχές και να ζουν σαν φυγάδες, κυνηγημένες από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Όσες μνήμες και να ανασύρουν από το παρελθόν δεν θυμούνται να έζησαν ποτέ ανέμελα, αφού ο φόβος είχε γίνει καθημερινότητά τους. Τα δύο κορίτσια ελπίζουν ο αποστολέας του πακέτου να μην είναι ο πατέρας τους. Ποια αναπάντεχη έκπληξη τις περιμένει;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι μια γυναίκα που ο έρωτάς της για έναν Σαουδάραβα παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή. Η Αλεξάνδρα ήταν μια χειραφετημένη γυναίκα που εργαζόταν ως αεροσυνοδός. Ήταν κοινωνική και είχε αρκετούς φίλους μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον σύζυγό της.

Μετά τον γάμο τους, ο σύζυγός της της ασκούσε τόσο σωματική όσο και λεκτική βία και την απομόνωσε από το κοινωνικό της περιβάλλον. Η Αλεξάνδρα κατάφερε να αποδράσει από τη φυλακή του, αλλά χρειάστηκε πολλά χρόνια για να ορθοποδήσει.

Σήμερα, θέλει όσο τίποτα άλλο, να συναντηθεί ξανά με την καλύτερή της φίλη με την οποία χάθηκαν λίγο πριν τον γάμο της. Οι δυο γυναίκες ήταν συνάδελφοι και για μεγάλο χρονικό διάστημα μοιράζονταν και το ίδιο σπίτι. Πώς θα είναι η συνάντησή τους μετά από τόσο καιρό;

Διαβάστε ακόμα:

Γ. Βόγλης: Συνάντησε ύστερα από 42 χρόνια την… «Στάσου, μύγδαλα!», Αnne Lonnberg!

Πάμε πακέτο: Δυο αδερφές συναντήθηκαν ύστερα από 40 χρόνια!

Πάμε πακέτο: Συναντήθηκαν ύστερα από 36 χρόνια!

Πάμε πακέτο: Μάνα και κόρη ζούσαν στην ίδια γειτονιά και δεν είχαν συναντηθεί ποτέ!

Η Κ. Στανίση έστειλε ''Πακέτο'' σε έναν άνθρωπο, σταθμό στη ζωή της!

Το πακέτο της Παλαιτσάκη στον σωτήρα της!

Σε ποιον έστειλε πακέτο η Θέλξη;

Πώς αντέδρασε ο Παύλος Χαϊκάλης όταν έχασε τα 150.000 ευρώ του Πακέτου;

Στον Κώστα Τσιάνο το πακέτο της Βλαβιανού

Το πακέτο του Στέφανου Κορκολή από τις συμμαθήτριές του