Ο δολοφόνος κυκλοφορεί στο …prime time

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

22:00 THE VAMPIRE DIARIES – STAR

2ος Κύκλος

Επεισόδιο 3
Η Έλενα, ο Ντέιμον και ο Άλαρικ ταξιδεύουν στο πανεπιστήμιο του Ντιουκ για να μελετήσουν μια έρευνα του Ίσομπελ με θέμα τα παραφυσικά φαινόμενα, ελπίζοντας πως θα βρουν κάποια στοιχεία για το μυστήριο που περιβάλει τους Λόκγουντς. Η Βανέσα, μία πρώην μαθήτρια του Ίσομπελ, τους βοηθάει με την έρευνα με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν περισσότερα από όσα περίμεναν. Ο Στέφαν αντιμετωπίζει έναν τρομακτικό κίνδυνο στο δάσος ενώ ο Τάιλερ κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη για τον θείο του, Μέισον…

Επεισόδιο 4
Ο Στέφαν παίρνει δραστικά μέτρα καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για την επιστροφή της Κάθριν στο Μίστικ Φολ και μένει έκπληκτος όταν εκείνη του αποκαλύπτει πληροφορίες για το τι πραγματικά έγινε το 1864. Ο Ντέιμον δοκιμάζει μια διαφορετική προσέγγιση για να επιλύσει τα προβλήματα του με τον Μέισον, αλλά η απόφαση του αυτή έχει σοβαρές συνέπειες. Ο Τάιλερ πιέζει τον θείο του Μέισον να του πει την αλήθεια για την οικογένεια Λόκγουντ…

22:00 NCIS LOS ANGELES – ΣΚΑΪ

«Betrayal»: O Sam βρίσκεται στο Σουδάν σαν μυστικός πράκτορας σε μία υπόθεση που όμως δεν έχει καλή έκβαση.. ο Callen και η υπόλοιπη ομάδα πρέπει να εντοπίσουν τον χαμένο τους συνάδελφο πριν είναι πολύ αργά…

22:05 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ – ΝΕΤ

Eπεισόδιο 4: O Κρίστοφερ βρίσκεται στη Ρουέν μαζί με τον Στρατηγό Κάμπιον και τον «ασταθή» Μακ Κίχνι, η δουλειά του οποίου είναι να εξοπλίσει το νέο στράτευμα για το μέτωπο. Η επιθυμία του να αντιμετωπίζονται οι άνδρες του ανθρώπινα τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους του όπως ο Στρατηγός O΄Χάρα. Η Σύλβια φτάνει στη Ρουέν και ορκίζεται στον Κρίστοφερ ότι του ήταν πιστή. Ζητά την άδειά του για να μετακομίσει με το γιό της Μαικλ στο οικογενειακό σπίτι των Τίτζενς και εκείνος δέχεται. Η αντιπαράθεση με τον Ο'Χάρα εντείνεται όταν ο Κρίστοφερ καβγαδίζει μαζί του μετά την κατηγορία του Ο'Χαρα για τη Σύλβια.

23:15 ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ – ΑΝΤ1

Ο Στέφανος και η Κάτια για να αποφύγουν να συναντηθούν με τον Απόστολο και την Έλενα… δοκίμασαν τα πάντα! Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε ό,τι σατανικό κόλπο μπορούσε να σκεφτεί ο πολυμήχανος… Αριστομένης. Μέχρι και τον Απόστολο έστειλαν στο χωριό για να βρει την Έλενα, αφού πρώτα ο Αριστομένης ντύθηκε καλόγρια για να τον πείσει πως η κοπέλα κλείστηκε για χάρη του σε μοναστήρι. Αλλά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει… κάτι που Στέφανος και Κάτια θα καταλάβουν όταν η ίδια η Έλενα τους ανακοινώσει τα μαντάτα!

23:30 ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ – MEGA

Το 1974 η 15χρονη Μάρθα Μόξλεϊ μετακομίζει στην πιο ακριβή περιοχή της πόλης Γκρίνουϊτς του Κονέκτικατ. Την παραμονή του Halloween, η Μάρθα δολοφονείται στον κήπο του σπιτιού της και η υπόθεση δεν εξιχνιάζεται παρά τις έρευνες της αστυνομίας.
Είκοσι δυο χρόνια αργότερα, ο συγγραφέας Μαρκ Φέρμαν, πρώην ντέντεκτιβ του Λος 'Αντζελες, που είχε πέσει σε δυσμένεια με την κατηγορία της ψευδορκίας στην υπόθεση Ο. Τζέι Σίμπσον, που είχε συγκλονίσει την Αμερικανική γνώμη, αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση, με σκοπό να γάψει βιβλίο. Η άφιξή του στην πόλη προκαλεί την έντονη αντίδραση των κατοίκων, αλλά ο Φέρμαν με την βοήθεια του συνταξιούχου ντέντεκτιβ Στιβ Καρόλ, που ήταν υπεύθυνος των ερευνών το 1974, ανακαλύπτουν τον δολοφόνο καθώς επίσης και ένα καλά στημένο δίκτυο βασισμένο σε ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά με μόνο σκοπό την συγκάλυψη της αλήθειας.
Η ταινία βασίζεται στο μπεστ-σέλερ του Μαρκ Φέρμαν που αναφέρεται στην δολοφονία της 15χρονης Μάρθα Μόξλεϊ, ενώ ο υποψήφιος για 'Οσκαρ ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ («Jackie Brown») υποδύεται τον Στιβ Καρόλ.

Διαβάστε ακόμα:

Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει!