Ο Δημήτρης Τάκης σε επική στιχομυθία με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Ε, πείτε το μας να τελειώνουμε»

Δημήτρης Τάκης

"Είχατε τόση αγωνία κ. Τάκη; Να με παίρνατε ένα τηλέφωνο" τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Μια απολαυστική, αν μη τι άλλο, στιχομυθία έμελλε να έχει ο Δημήτρης Τάκης στο πλατό της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» στο Action 24 με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα. Αφορμή στάθηκε ασφαλώς η επερχόμενη εκλογή για το νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, αφού καλωσόρισε ο συντονιστής Γιώργος Πιέρρος τον καλεσμένο του, ο έμπειρος δημοσιογράφος θέλησε να μάθει την προτίμηση του κ. Μπάρκα ως προς το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχει επιλέξει ο κ. Μπάρκας ποιον θα στηρίξει; Ή ποια θα στηρίξει;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά για να λάβει την ακόλουθη απόκριση.

«Κ. Τάκη, σας έχω ενημερώσει προ καλοκαιριού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπάρκας για να τονίσει ο παρουσιαστή της εκπομπής, «ε καλά, πείτε το άλλη μια φορά. Δεν έγινε και τίποτα».

Κ.Μ.: Κοιτάχτε, εγώ έχω μια κοινή πορεία στο υπουργείο Εργασίας με την Έφη Αχτσιόγλου.

Δ.Τ.: Ε, πείτε το μας για να τελειώνουμε! Ότι είστε με την Εφή.

Κ.Μ.: Είχατε τόση αγωνία κ. Τάκη; Να με παίρνατε ένα τηλέφωνο.

«Εννοείται. Ψάχνουμε να βρούμε ποιος στηρίζει ποιον. Δεν είναι θέμα αγωνίας. Είναι θέμα δημοσιογραφικής περιέργιας και ρεπορτάζ» δήλωσε, με χαμόγελο ο Δημήτρης Τάκης για να συνεχιστεί η ροή της συζήτησης στην ενημερωτική εκπομπή του Action 24.