Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης σπάει τη σιωπή του και ξεκαθαρίζει για το τι συνέβη στη Νέα Υόρκη!

Δημήτρης Σουλτογιάννης

Όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή “Tatiana Live”.

Στην εκπομπή “Tatiana Live” μίλησε ο Δημήτρης Σουλτογιάννης, ο δημοσιογράφος που φέρεται να παρακολουθούσε μεταμφιεσμένος τον Νίκο Παππά στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος έδωσε την δική του εξήγηση για το τι συνέβη εκείνο το απόγευμα και ξεκαθάρισε πως δεν μεταμφιέστηκε και πως ποτέ δεν συνελήφθη.

«Η ένδυση μέσα στο ξενοδοχείο είναι ένα απλό καπέλο τζόκεϊ και απλά γυαλιά ηλίου»

«Με τον συνάδελφο από τον Alpha, τον Θάνο Δημάδη αποφασίσαμε το απόγευμα της ίδιας ημέρας να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Πήγαμε και κάτσαμε στο καφέ του ξενοδοχείου. Με φωτογραφικές μηχανές, με iphone στα χέρια για να κάνουμε το ρεπορτάζ μας ή έστω το φωτορεπορτάζ μας. Αποφάσισα αυτοβούλως να καλύψω τον κ. Παππά σε όλα τα επίπεδα, από τη στιγμή που δεν πήρα καμία απάντηση από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, καμία απάντηση από τον ίδιο, καμία απάντηση από το γραφείο τύπου της Νέας Υόρκης. Η ένδυση μέσα στο ξενοδοχείο είναι ένα απλό καπέλο τζόκεϊ και απλά γυαλιά ηλίου.

[dfp_ads id=236982]

Οποιαδήποτε μέσα αμφίεσης βρισκόντουσαν μέσα σε τσάντες και αυτό που είχαμε σκεφτεί ήταν ότι αν έρθει και ξαναφύγει, με άλλη αμφίεση θα τον ακολουθήσουμε στον επόμενο προορισμό του. Ο κ. Παππάς επέστρεψε, οι φωτογραφίες παίρνονται κι εμείς φεύγουμε από το ξενοδοχείο. Βγήκαμε έξω από το ξενοδοχείο και άνθρωπος του Νίκου Παππά ζήτησε από τις μυστικές υπηρεσίες να κάνουν εξακρίβωση. Κι έτσι, λοιπόν, περνάμε στην εξακρίβωση των στοιχείων. Η εξακρίβωση έγινε στο απέναντι πεζοδρόμιο, μας ζητάνε να βγάλουμε τις ταυτότητές μας, τα διαπιστευτήριά μας τα δημοσιογραφικά, να βγάλουμε ότι έχουμε μέσα στις τσάντες μας και αρχίζει η καταγραφή του γεγονότος, που απ’ όσο γνωρίζω αυτή τη στιγμή δημιουργείται η αστυνομική αναφορά, την οποία ο δικηγόρος μου θα έχει στα χέρια του αύριο.

«Σύλληψη δεν υπήρξε ποτέ, υπήρχε ταυτοποίηση των στοιχείων»

Αφού έγινε μια απλή πιστοποίηση των γεγονότων, παρών ήταν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ο άνθρωπος αυτός που μας “έδωσε”, μας ζητάνε με την άδειά μας να βγάλουμε φωτογραφίες. Να βγάλουν φωτογραφίες του περιστατικού, των αστυνομικών μας ταυτοτήτων. Και η υπόθεση κλείνει εκεί, το Σάββατο το απόγευμα. Σύλληψη δεν υπήρξε ποτέ, υπήρχε ταυτοποίηση των στοιχείων. Οι περούκες ήταν στην τσάντα. Δεν θεώρησα εγώ ποτέ προσωπικά ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι με περούκα στο ξενοδοχείο Westin της Νέας Υόρκης και να μην με πάρει κανένας χαμπάρι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σουλτογιάννης.