Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είναι ο νέος συνεργάτης της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα Καλημερούδια!

Διαβάστε μόνο στο zappIT...

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είναι το πρόσωπο που από την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει μόνιμη θέση στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Mega. Με μια έκτακτη εμφάνιση που θα κάνει στην αυριανή εκπομπή, ο Δημήτρης θα επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μια του κλέφτη… στις 5 Νοεμβρίου, δυο του κλέφτη… στις 27 Νοεμβρίου, τρεις και καταλήξαμε στο πρόσωπο που θα αναπληρώσει το κενό στην άδεια καρέκλα που άφησε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Ο Δημήτρης είναι ένα από τα πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα έκανε live δοκιμαστικά στο πάνελ της εκπομπής και εκ του αποτελέσματος είναι αυτός που οι ιθύνοντες του καναλιού έκριναν ότι ταιριάζει καλύτερα με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας.

Μετά την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε από τις επόμενες κιόλας μέρες στα πλατό του Mega, πυροδοτώντας μιας σειρά από δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίζει σύντομα στην Παιανία. Στην πορεία, οι …άτσαλες διορθωτικές κινήσεις του σταθμού να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, προξένησαν αρκετούς κλυδωνισμούς στα Καλημερούδια.

Τελικά, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος διατηρεί το νέο του ρόλο στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, η Μαριέλλα Σαββίδου παραμένει κανονικά και ο Δημήτρης Μηλιόγλου αναλαμβάνει να τονώσει την τηλεθέαση. Είναι άραγε αυτό αρκετό;

Γιώργος Σκρομπόλας