Ο Δημήτρης Λιγνάδης ξεκαθαρίζει – «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες»

Δημήτρης Λιγνάδης

Πως τοποθετείται ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης;

Θέση στα σχόλια που αφορούν το πρόσωπο του, τις τελευταίες ώρες, παίρνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Με ανακοίνωσή του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου επιθυμεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η Έλενα Ακρίτα «δείχνει» την Λίνα Μενδώνη για την παραίτηση – Η απάντηση του υπουργείου

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, ενημερώνει ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου».

«Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».