Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος μιλάει πρώτη φορά για την απομάκρυνσή του από το Μες Στην Καλή Χαρά

"Ήμουν ψαρωμένος μέχρι το τελευταίο live! ...ξαφνικά αποχώρησα". Ποιο είναι το μεγάλο του παράπονο;

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος φωτογραφίζεται στο περιοδικό HELLO και μιλάει για τη διακοπή της συνεργασίας του με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο Μες Στην Καλή Χαρά.

Τι γεύση σας άφησε το «Μες στην καλή χαρά»;

Ήταν δύο χρόνια πρωτόγνωρα για μένα και μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο live ήμουν ψαρωμένος! Θεωρώ ότι πήρα πολλά πράγματα, αλλά άφησα και το στίγμα μου στην εκπομπή. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους κι έτσι τελείωσε για μένα αυτό το κεφάλαιο. Μου έχει μείνει γλυκιά, αλλά και πικρή γεύση, αλλά είναι φυσιολογικό. Όπως επιλέχθηκα από το πουθενά για την εκπομπή, έτσι ξαφνικά αποχώρησα. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν με πήρε τηλέφωνο ποτέ κανένας από την παραγωγή για να με ενημερώσει ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Το έμαθα, όπως κι εσείς, από τα sites και τα blogs. Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά! Αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο για μένα. Δεν είναι απλώς μία τυπική διαδικασία μετά από δύο χρόνια. Περίμενα έστω ένα «Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία».

«Με όλα τα παιδιά είχα και έχω επικοινωνία και είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Στο επαγγελματικό κομμάτι μπορείς να έρθεις σε προστριβές με τους συνεργάτες σου, όμως αν καταφέρεις μέσα στη δουλειά να βάλεις φιλικές σχέσεις, τότε βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Κι εμείς νομίζω ότι το καταφέραμε ως ένα σημείο».

Διαβάστε ακόμα:

Μες στην καλή χαρά ο Λαγιόπουλος με δική του εκπομπή

Ο κάμεραμαν της Ναταλίας έφυγε από την εκπομπή την ώρα που ήταν στον αέρα!