Ο Δημήτρης και η Κατερίνα επιστρέφουν στα FM!

Μετά από 12 χρόνια, το αγαπημένο δίδυμο, αλλάζει στέγη και πηγαίνει στον ιστορικό GALAXY!

Πέρασαν αρκετοί μήνες, από την ημέρα που ο Δημήτρης Ψεμματίκας και η Κατερίνα Αθανασίου σταμάτησαν να μας λένε «καλημέρα» από τη συχνότητα του «ΛΑΜΨΗ 92.3». Άφησαν ένα κοινό που τους αγάπησε πολύ και τους καθιέρωσε ως το Νο1 ραδιοφωνικό πρωινό δίδυμο ! Η αποχή τους, όμως, δεν κράτησε πολύ ευτυχώς!

Πλέον επιστρέφουν σε έναν ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμό, που μας έχει κρατήσει συντροφία πολλά χρόνια με την ξένη μουσική του και με τις προσεγμένες εκπομπές του. Πήγαν ένα μόλις «τσικ» πιο κάτω. Από το 92.3, στο 92! GALAXY 92! Ο πιο διαχρονικός ερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. 

Από τις 15 Οκτωβρίου θα είναι στην παρέα μας από τις 07:00 ως τις 10:00!

Δείτε τι αναφέρουν οι ίδιοι στο προσωπικό τους site katerina-dimitris.gr

Πέρασαν κιόλας 6 μήνες από το τελευταίο μας κικιρικου….

Κάναμε ένα καλοκαίρι χώρια μετά από 11 ολόκληρα χρόνια .

Βέβαια είχαμε το site μας, το facebook, το twitter όλο το καλοκαίρι για να τα λέμε ,για να μας στέλνετε τα δικά σας μηνύματα που ήταν χιλιάδες και απίστευτα συγκινητικά .

Όμως μακριά σας δεν μπορούμε και το καταλάβαμε , το νιώσαμε !!!

Ο γιατρός μας , μας είπε ότι αν δεν γυρίσουμε αμέσως κινδυνεύουμε να πάθουμε κατάθλιψη και να πάρουμε τουλάχιστον από 10 κιλά ο καθένας ,

Το πρώτο δεν μας πείραξε και τόσο , το δεύτερο όμως είναι κάτι το οποίο δεν θέλουμε να το ζήσουμε ποτέ …

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ λοιπόν στην καινούργια μας ραδιοφωνική στέγη .

Σε ένα ραδιόφωνο που ΟΛΟΙ μας έχουμε αγαπήσει και όλοι μας έχουμε περάσει ατέλειωτα βράδια ακούγοντας τα υπέροχα τραγούδια του αλλά και τις ταξιδιάρικες φωνές των παραγωγών του.

GALAXY 92 ……. Μεγάλη ιστορία !!! Εμείς μπαίνουμε στην υπέροχη αυτή παρέα και θα προσπαθήσουμε να ξανακάνουμε τα πρωινά της Αθήνας όσο πιο θετικά και χαρούμενα μπορούμε. Από 15/10 λοιπόν στις 7 το πρωί συντονίζουμε τα ραδιόφωνα μας στον GALAXY 92 !!!! (για ζέσταμα ξεκινήστε από σήμερα !!!)

Πλέον, ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη γίνεται ακόμα πιο…αδυσώπητος με την προσθήκη του διδύμου που πρωταγωνιστούσε επί μια δεκαετία. Ρυθμός, ΣΦΑΙΡΑ και Δρόμος θα πρέπει να αναδιοργανωθούν και να υποδεχτούν δύο πολύ δυνατούς «παίκτες»!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!