Ο Διευθυντής ειδήσεων του MEGA «αδειάζει» τον Μανώλη Καψή και επιβεβαιώνει το ZAPPIT!

Mε μία πολύ χαρακτηριστική φράση, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δείχνει την πλήρη αντίθεσή του στα λεγόμενα του δημοσιογράφου, πιστοποιώντας -εμμέσως πλην σαφώς- ότι πρόκειται για τον πραγματικό λογαριασμό στο twitter του Καψή

Mετά την…κατακραυγή προς τον Μανώλη Καψή και το αίτημα από πάρα πολύ κόσμο προς το ΜΕΓΚΑ και συγκεκριμένα, προς τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, να αποκαλύψει αν ο λογαριασμός στο twitter, από τον οποίο έγιναν οι υβριστικές αναρτήσεις προς τη Χαρούλα Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, είναι αληθινός, ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, απάντησε με άρθρο του στο aixmi.gr.

Με τον τρόπο του «αδειάζει» τον Μανώλη Καψή, ο οποίος χρησιμοποίησε υποτιμητικές εκφράσεις για τις συγκεκριμένες τραγουδίστριες -και όχι μόνο-, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι καταθέτει την παρακάτω γνώμη «ακόμα και σε αγαπημένους φίλους…».

Ακολούθως, με αυτόν τον τρόπο, επιβεβαιώνει και το ZAPPIT, που ανέφερε από την αρχή, πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο twitter (@ManolisKapsis), είναι αυτός που ανήκει στον πραγματικό δημοσιογράφο και δεν είναι ψεύτικος.

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτηση του τραγουδιστή, Γιώργου Καραδήμου, μετά τη δημοσίευση του παρακάτω κειμένου, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έσπευσε να διευκρινίσει και να…διαλύσει τις αμφιβολίες…

Διαβάστε τι λέει

Η Χαρούλα Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μας συντροφεύουν, εδώ και 40 χρόνια, χωρίς να μας γυρεύουν να τους επιστρέψουμε με τόκο την αγάπη τους…
Η εφορία, όμως, έκρινε ότι εκείνες -ακριβέστερα, η Δήμητρα Γαλάνη και αρκετοί ακόμη- ενδεχομένως φοροδιαφεύγουν και (ίσως) πρέπει να επιστρέψουν εντόκως τα χρεωστούμενα!

Τα ΝΕΑ δημοσίευσαν το θέμα -και μαζί όλα τα ΜΜΕ- με την επισήμανση ότι πρόκειται για φορολόγηση καλλιτεχνών ως φυσικών προσώπων! Κανείς δεν ήξερε αν και ποια ήταν η φορολόγησή τους για όσα εισοδήματα δήλωναν (νομίμως) μέσω εταιριών.

Η συνέχεια υπήρξε καταιγιστική.
Σχόλια επί σχολίων και κατηγορίες με μότο «φλέγονται δήθεν για τον τόπο, αποτελούν πρότυπά του, κάνουν κριτική από αριστερά και κλέβουν το κράτος»;

Δεν είμαι φορολογικός ελεγκτής ούτε δικαστής για να αξιολογήσω και, πολύ περισσότερο, να κρίνω φορολογικές δηλώσεις. Εκείνο που μπορώ να αξιολογήσω είναι την προσφορά στον τόπο της Αλεξίου και της Γαλάνη.
Θεωρώ ότι αποτελούν τις δυο κορυφαίες ερμηνεύτριες, τις πρωθιέρειες του ελληνικού τραγουδιού. Και όχι μόνο. Επί τέσσερις δεκαετίες διδάσκουν ήθος με τις προσωπικές διαδρομές τους. Χρειάζεται, λοιπόν, σεβασμός απέναντί τους, διότι αποτελούν ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας, καταφύγιο της ψυχής μας, απάγκιο της ζωής μας.

Αυτή είναι η γνώμη μου και την καταθέτω ακόμη και απέναντι σε αγαπημένους φίλους. Είτε μας αρέσουν είτε όχι όσα πολιτικά πρεσβεύουν, αυτή την τόσο ταραγμένη περίοδο για τη χώρα, το βέβαιο είναι ότι η Δήμητρα και η Χαρούλα έχουν ψηλώσει την Ελλάδα δεν την έχουν κοντύνει.

Τώρα σε ό,τι αφορά τη φοροδιαφυγή, προφανές είναι πως δεν πάει άλλο. Πρέπει να σταματήσουμε εμείς τα κορόιδα να πληρώνουμε και για λογαριασμό των εξυπνάκηδων ελληναράδων, που κλέβουν την εφορία -άρα όλους μας.
Και δεν έχει σημασία το ονοματεπώνυμο των εξυπνάκηδων. Όταν έχουμε στη διάθεσή μας τεκμηριωμένα στοιχεία να τους ξεφωνίζουμε. 

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Η οργισμένη απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου στην επίθεση του Μανώλη Καψή

Χαμός στο twitter με τον λογαριασμό του Μανώλη Καψή! «Κίνημα» και πιέσεις προς το ΜΕΓΚΑ να αποκαλύψει αν είναι αληθινός!