Ο… διακαναλικός Γιώργος Λιανός

Ο τραγουδιστής μετά τη συμμετοχή του στο «Fame Story» έχει -εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση με το τραγούδι- αρκετές φορές βρεθεί στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.

Φέτος λοιπόν στην αρχή της σεζόν ο Γιώργος Λιανός συνεργάστηκε με τον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας ό,τι γινόταν backstage στις οντισιόν του «X Factor». Επίσης, στους επόμενους μήνες θα προβληθεί από το MEGA το «Guinness World Records» που το παρουσιάζει ο Λιανός μαζί με τους Κώστα Φραγκολιά και Λορέντζο Καριέρε. Δεν είναι όμως η μοναδική εκπομπή που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και θα παρουσιάζει ο Λιανός.

Όπως γράφει σήμερα η «Espresso», σύντομα στο ΣΚΑΪ πρόκειται να ξεκινήσει μία εβδομαδιαία εκπομπή που θα ασχολείται με τα «πράσινα σπίτια» και την οποία θα παρουσιάζει ο Λιανός. Άλλωστε είναι γνωστό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού σταθμού για τα οικολογικά θέματα. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα δεν είναι τυχαία η επιλογή από το κανάλι του Φαλήρου αφού ο παρουσιαστής –τραγουδιστής έχει σπουδάσει στο «Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγικών Μηχανικών»» στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και το «Guinness World Records» στο MEGA. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι οι δύο εκπομπές δεν θα προβάλλονται την ίδια μέρα και ώρα, οπότε ο Λιανός δεν θα… κοντράρει το Λιανό.

Γρηγόρης Μελάς