Ο «δασκαλάκος» απέναντι στους αστέρες του «Dancing»

Δείτε τι θα... δείτε απόψε στην TV

Στο Mega στις 21:15 αρχίζει η ταινία «Ο μπάτσος του Mall» με τους Κέβιν Τζέιμς, Κέιρ Ο'Ντόνελ, Τζέιμα Μέις.
Ο Πολ Μπλάρτ ένας καλόκαρδος φύλακας, που ονειρεύεται να γίνει αστυνομικός, θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του, όταν μια ομάδα νεαρών παρανόμων καταλαμβάνει ένα εμπορικό κέντρο και κρατά τους πελάτες όμηρους. Μέσα από την ξεκαρδιστική του αφέλεια θα προσπαθήσει να επιβάλλει την τάξη.

Στις 21:00 αρχίζει στον Alpha η ταινία Mr. Woodcock με τους Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Σούζαν Σάραντον.
Μόλις πάρει στα χέρια του το προσκλητήριο του νέου γάμου της μητέρας του, ο Τζον Φάρλεϊ επιστρέφει εσπευσμένα στο πατρικό του για να την εμποδίσει. Ο νέος της σύζυγος θα είναι ο παλιός προπονητής του και η μητέρα του ίσως δε γνωρίζει ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε κόλαση με τις προπονητικές μεθόδους του τη ζωή πολλών παιδιών, εξαναγκάζοντάς τα να μην αποκαλύψουν ποτέ τίποτα σε κανέναν. Μήπως ήρθε η ώρα να βγουν όλα στο φως;

Την ίδια ώρα, στις 21:00, στο Star, αρχίζει η ταινία «Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά», στην οποία παίζουν οι: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Ερήμου, Ανδρέας Φιλιππίδης, Κάκια Παναγιώτου, Γιώργος Μοσχίδης, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Άννα Παϊτατζή, Βάσια Τριφύλλη.

Ο Ευλάμπιος έφαγε τα νιάτα του ως δάσκαλος στο Ρημαδοχώρι, ένα μακρινό χωριό της Πελοποννήσου που… κόσμο ακούει και κόσμο δεν βλέπει, χωρίς ποτέ του να διαμαρτυρηθεί, χωρίς ούτε μια φορά να βογκήξει. Μεγάλοι και παλιοί οι δεσμοί που τον δένουν μ´ αυτό το ριζοχώρι. Σήμερα, που αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα, ο λόγος είναι μεγάλος και σπουδαίος: Έρχεται να ζητήσει από τον πλούσιο βιομήχανο Χατζηξέρξη, την εκπλήρωση μιας παλιάς του υπόσχεσης: να τους κτίσει ένα σχολείο. Ο Χατζηξέρξης τούς είχε τάξει να κτίσει το σχολείο τότε που τον έσωσαν από βέβαιο θάνατο – περαστικός από το Ρημαδοχώρι για κυνήγι μπεκάτσας κόντεψε να σκοτωθεί… Τα χρόνια πέρασαν από τότε, αλλά ο Χατζηξέρξης ξέχασε την υπόσχεσή του. Ο Ευλάμπιος θα συναντήσει τον Χατζηξέρξη το βράδυ μιας δεξίωσης με σκοπό να μπλέξουν έναν πλούσιο Ελληνοαμερικανό σε αμφίβολης εντιμότητας επιχειρήσεις. Όμως, στο τραπέζι κάθονταν δεκατρείς ¬γεγονός που για τον προληπτικό Χατζηξέρξη αποτελούσε μεγάλη γρουσουζιά – και ο Ευλάμπιος είναι ο απρόσμενος 14ος καλεσμένος, με το όνομα… Ελευθερουδάκης. Ο Ευλάμπιος δέχτηκε το ψευδώνυμο που του έδωσε ο Χατζηξέρξης – για να εντυπωσιάσει τους άλλους καλεσμένους του – επειδή μόνο έτσι θα εκπλήρωνε την υπόσχεσή του! Υπάρχει, ωστόσο, ένας ακόμα όρος, που βάζει τον Ευλάμπιο σε μπελάδες: πρέπει να παίξει τον ερωτευμένο με την Λία, την κόρη του βιομηχάνου! Ο ταπεινός δάσκαλος θα αποδειχθεί ότι δεν είναι και τόσο αφελής και τα γεγονότα θα έχουν μια απροσδόκητη κατάληξη.

Στις 21:45 αρχίζει στο ΣΚΑΪ η εκπομπή Goal ενώ στις 22:00 αρχίζει στη ΝΕΤ η «Αθλητική Κυριακή»

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σουλεϊμάν κέρδισε την τηλεθέαση και την Παρασκευή