Ο Χρήστος Φερεντίνος θα κάνει διπλό παιχνίδι στην prime-time ζώνη τις γιορτές

Ποιοι θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι;Πότε θα βγει στον "αέρα" το δεύτερο εορταστικό επεισόδιο;

Όπως είχα γράψει, το Άκου τι είπαν , είχε ολοκληρώσει τον κύκλο των βραδινών εκπομπών , με τα τέσσερα επεισόδια που είχαμε δει.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας, είναι πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία του Άκου τι είπαν και του Άκου τι είπαν βραδιάτικα και έτσι, είχαν αποφασίσει να βγάλουν στον τηλεοπτικό αέρα ένα ακόμα βραδιάτικο επεισόδιο, στις 26 Δεκεμβρίου.

Πιστεύοντας στην δυναμική του παιχνιδιού, θεώρησαν πως ο Χρήστος Φερεντίνος και το παιχνίδι του, είναι η καλύτερη παρέα για τους τηλεθεατές και έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, αντί για ένα Άκου τι είπαν βραδιάτικα θα δούμε δυο.

Έτσι και στις 2 Ιανουαρίου, ο Χρήστος Φερεντίνος θα υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής δυο πολύ δυνατές ομάδες και θα τις προσκαλέσει σε μονομαχία.

Αυτές είναι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη, δηλαδή η Τζέσυ Παπουτσή, η Σοφία Βογιατζάκη, η Ρέα Τουτουτζή η Παρθένα Χοροζίδου και ο Πατρίκιος Κωστής . Που θα παίξουν απέναντι στους Σωτήρη Καλιβάτση,Θανάση Βισκαδουράκη, Μαρία Ανδρίτσου ,Ζήσης Ρούμπος και Βασίλης Γιακουμάρος από την θεατρική παράσταση Αμάρτησα για το παιδί σου

Παυλίνα Ντάσιου